Pokloni i akcije

-20 % na odabrane brendove
-20% na proizvode odabranih brendova iz kategorija Lice, Make-up, Kosa i Tijelo. Za ostvarenje popusta u košaricu upišite kod hr20beauty. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
Yves Saint Laurent s poklonom i BESPLATNOM dostavom
Besplatna dostava i dvije mini verzije pudera od 5 ml gratis uz kupnju Yves Saint Laurent make-upa iznad 289 kn.
Čak do -45 % na FOREO
Ne propustite jedinstvene popuste na sonične uređaje za čišćenje FOREO! Kupite uređaj UFO™ Mini 2 na 45 % popusta, uređaje FOREO Luna™ 2, IRIS™, Luna™ Go i Espada na 20 % popusta i Luna™ Mini 2 na 15 % popusta.
Jimmy Choo s BESPLATNOM dostavom
Besplatna dostava na kupnju Jimmy Choo proizvoda iznad 300 kn.
Calvin Klein s poklonom i BESPLATNOM dostavom
Uz kupnju legendarne ženske parfemske vode Calvin Klein Eternity, ili muške toaletne ili parfemske vode od barem 100 ml dobit ćete kozmetičku torbicu i besplatnu dostavu.
Mini parfem GRATIS
Kupite M. Micaleff proizvode iznad 590 kn i dobit ćete sprej s mirisom Ananda od 7 ml.
Advanced Génifique s poklonom i BESPLATNOM dostavom
Kupite legendarni serum za pomlađivanje Lancôme Advanced Génifique u bilo kojoj veličini i dobit ćete njegove mini verzije u količini od 40 % od kupljene veličine i besplatnu dostavu.
GRATIS valentinovska svijeća
Kupite dvije 54 Celsius svijeće iz linije PyroPet i dobit ćete svijeću s porukom za Valentinovo na poklon.
50 % noćne kreme protiv bora Lancôme GRATIS
Kupite noćnu kremu protiv bora Lancôme Rénergie Nuit Multi-Lift od 50 ml i dobit ćete njezinu mini verziju u količini od 50 % od kupljene veličine.
50 % dnevne kreme protiv bora Lancôme GRATIS
Kupite dnevnu kremu protiv bora Lancôme Rénergie Multi-Lift od 30 ml ili 50 ml i dobit ćete njezinu mini verziju u količini od 50 % od kupljene veličine.
Mystery bag pun GRATIS proizvoda
Kupite proizvode brendova Makeup Revolution, Revolution PRO, Makeup Obsession, Freedom, I Heart Revolution i Revolution Skincare iznad 200 kn i na poklon ćete dobiti Mystery Bag u vrijednosti od 200 kn.
Kozmetički set Biotherm GRATIS
Kupite bilo koja dva Biotherm proizvoda i u košarici možete izabrati jedan kozmetički mini set prema izboru na poklon.
Dizajnerska bilježnica GRATIS
Luksuzna dizajnerska bilježnica gratis uz kupnju Ashleigh & Burwood London proizvoda iz Wild things linije iznad 860 kn.
Kozmetička torbica + 2 luksuzna mini poklona Helena Rubinstein GRATIS
Kupite Helena Rubinstein proizvode iznad 589 kn i dobit ćete kozmetičku torbicu, dva luksuzna mini poklona (Lash Queen Black Feline maskaru i Powercell Skin kremu s posvjetljujućim učinkom) i besplatnu dostavu. Pružite svojoj koži eksluzivnu njegu s Helena Rubinstein proizvodima.

Popuste nije moguće kombinirati. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji, sezonskom sniženju, ni na totalnom sniženju. Ponuda traje do isteka zaliha.