Preskočite na glavni sadržaj

Dr. Jart+

Dr. Jart+

 Iznimno učinkovita njega koja će vam izmamiti osmijeh na lice. Tako se u jednoj rečenici može opisati korejska kozmetika Dr.Jart+. Naziv branda proizlazi iz sintagme „Doctor Joins Art” odnosno „liječnik se pridružuje umjetnosti”. Ova netradicionalna sintagma povezana je s filozofijom tvrtke koja kombinira dermatološko iskustvo u njezi lica i umjetnički zamišljeni oblik komunikacije s kupcem.

Tvrtku Dr.Jart+ 2005. su u Seulu osnovali dermatolog Sung Jae Jung i bivši arhitekt Leeo (Chin Wook) Lee. Brand nudi inovativne proizvode za njegu lica i tijela namijenjene specifičnim potrebama kože. Početci branda Dr.Jart+ povezani su s korejskim čudom, BB kremom. Leeja je zainteresirala ta krema s karakteristikama tekućeg pudera, koja je bila dostupna samo u dermatološkim klinikama.

Povezao se s dermatolozima i osmislio vlastitu BB kremu koja je postala iznimno popularna u Koreji. Bila je dostupna svima i pružala je koži lica potrebnu njegu te stupanj prekrivanja podjednak tekućem puderu. Proizvodi Dr.Jart+ sadrže brojne patentirane sastojke razvijene u znanstvenim laboratorijima, no unatoč svoj inovativnosti dokazuju da su temeljni prirodni elementi – čista voda, svjetlost i zrak – neophodni za zdrav izgled kože. Ključni sastojci proizvoda su ceramidi, koji hrane suhu kožu, i ekstrakt gotu kole, koji je odličan za problematičnu kožu.

Recite zbogom suhoj koži i isprobajte hranjivu kremu za dubinsku hidrataciju Dr.Jart+ Ceramidin™ Cream koja zadržava vlažnost u koži te je čini elastičnom i mekom ili otkrijte hidratantnu gel kremu Vital Hydra Solution™ Biome Water Cream koja ugodno osvježava čak i dehidriranu kožu.

Za ublažavanje crvenila i ujednačavanje tena isprobajte kultnu njegu protiv crvenila Dr.Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment. Nikako ne zaboravite na višenamjenski kultni klasik u obliku hidratantnog balzama Dr.Jart+ Premium BB Beauty Balm koji hrani, hidratizira i štiti kožu lica te lagano prekriva nesavršenosti.

cijeli tekst sakriti tekst