Pravo na odustanak od kupnje

Korisnik usluge ima pravo odustati od naručene robe bez navođenja razloga u roku od 60 dana od dana preuzimanja robe.

Obavijest o odustanku od kupnje daje se putem službe za korisnike na tel. 01 775 72 97, elektronskom poštom na adresu: info@notino.hr ili preporučenom pisanom obavijesti na adresu: Notino, Zagrebačka 21, Jalševec Nartski, 10372, Rugvica.

Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti ovdje.

U slučaju odustanka, Korisnik usluge ne plaća nikakvu naknadu osim troškova povrata proizvoda Davatelju usluge, te u slučaju da je proizvod neispravan, netočan ili pogrešno opisan. Korisnik usluge u slučaju odustanka od kupnje, dužan je robu, neoštećenu u originalnoj ambalaži i u zaprimljenoj količini vratiti na adresu Davatelja usluge u roku od 90 dana od dana kada je obavijestio Davatelja usluge o odustanku.

Korisnik usluge odgovoran je za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti proizvoda.

Ako je vraćeni proizvod otvoren i upotrijebljen, Davatelj usluge ima pravo naplatiti od Korisnika naknadu za ponovno uspostavljanje originalnog stanja proizvoda.

U slučaju odustanka od kupnje, Davatelj usluge vratit će Korisniku sav uplaćeni iznos za tu kupnju, najkasnije u roku od 14 radnih dana od povrata robe, na račun Korisnika koji je Davatelju dostavio sam Korisnik.
Trošak povrata robe snosi Korisnik usluge koji se odlučio iskoristiti pravo na odustanak od kupnje.

Korisnik usluge ne može vratiti proizvode koji se smatraju nepovratnim zbog higijenskih ili zdravstvenih razloga a to su:

  • Proizvodi za njegu kože, proizvodi za njegu tijela, šminka i slična kozmetika;
  • Nije moguća niti zamjena ili povrat uplaćenih sredstava za proizvode koji izazivaju alergijsku reakciju.

Na zahtjev Korisnika usluge, Davatelj usluge može organizirati preuzimanje oštećenog ili neispravnog proizvoda kojeg Korisnik vraća putem dostavne službe. Takvo prikupljanje može se organizirati samo jednokratno. U slučaju neuspjelog prikupljanja proizvoda troškove neuspjelog povrata plaća Korisnik.

Adresa za povrat robe:

Notino

Zagrebačka 21,

Jalševec Nartski, 10372 Rugvica