RASKID UGOVORA BEZ NAVOĐENJA RAZLOGA (VRAĆANJE PROIZVODA)

Niste zadovoljni izabranim? Kod nas je izbor parfema i kozmetike radost i užitak. Ugovor možete raskinuti u roku od 90 dana i to bez navođenja razloga.

Kada mogu raskinuti ugovor bez navođenja razloga?

Možete nam vratiti svaki proizvod koji ste kod nas kupili, s iznimkom

a) proizvoda prilagođenog ili proizvedenog prema Vašim željama (npr. pakiranje s ugraviranim tekstom)

b) proizvoda koji iz higijenskih razloga nije moguće vratiti (primjerice otvorene kozmetičke i ostale proizvode koji dolaze u izravan kontakt s kožom)

Također, ugovor o poklon pakiranju ne možete raskinuti u trenutku ako smo proizvod već upakirali za Vas. Željeli bismo upozoriti da ste po zakonu odgovorni za umanjenu vrijednost proizvoda uslijed upotrebe istog na način drugačiji od onoga nužnog radi upoznavanja s prirodom, karakteristikama i funkcijama proizvoda (npr. nastavite li koristiti parfem i nakon što ste ga isprobali). Stoga Vam u navedenom slučaju možemo vratiti samo dio iznosa.

Kakva je procedura kod raskidanja ugovora bez navođenja razloga?

Obavijestite nas o svojoj odluci o raskidu ugovora u roku od 90 dana od isporuke proizvoda. Najbolji način je poslati obavijest na e-mail adresu: info@notino.hr ili pozivom na broj: +385(01) 775 72 97. Možete upotrijebiti i obrazac za raskid ugovora koji se nalazi ovdje.

Bez odlaganja, najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora, pošaljite proizvod na adresu Notino, Zagrebačka 21, Jalševec Nartski, 10372 Rugvica.

Iznos koji ste za proizvod platili vraćamo najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora. Uplatu sukladno zakonu možemo izvršiti nakon što nam proizvod vratite. U slučaju da ugovor raskinete u roku od 14 dana od isporuke proizvoda, imate pravo i na naknadu za isporuku u iznosu koji je jednak najjeftinijem ponuđenom načinu za isporuku proizvoda.

Kontakti

Na sva pitanja vezano za raskid ugovora ćemo Vam rado odgovoriti. Pitanja pošaljite na: info@notino.hr ili nas nazovite na broj: +385(01) 775 72 97.