Preskočite na glavni sadržaj

RASKID UGOVORA BEZ NAVOĐENJA RAZLOGA (VRAĆANJE PROIZVODA)

Niste zadovoljni izabranim? Kod nas je izbor parfema i kozmetike radost i užitak. Ugovor možete raskinuti u roku od 90 dana i to bez navođenja razloga.

Kada mogu raskinuti ugovor bez navođenja razloga?

Možete nam vratiti svaki proizvod koji ste kod nas kupili, s iznimkom

a) proizvoda prilagođenog ili proizvedenog prema Vašim željama (npr. pakiranje s ugraviranim tekstom)

b) proizvoda koji iz higijenskih razloga nije moguće vratiti (primjerice otvorene kozmetičke i ostale proizvode koji dolaze u izravan kontakt s kožom)

Ako ste kupljene proizvode odlučili zapakirati u poklon ili ekološko pakiranje, uzmite u obzir da nije moguće odustati od ugovora o pružanju usluge poklon ili ekološkog pakiranja nakon što je roba već zapakirana, odnosno nakon izvršenja navedene usluge. Upozoravamo da vam robu počinjemo pakirati bez odlaganja čim dovršite narudžbu.

Također, ugovor o poklon pakiranju ne možete raskinuti u trenutku ako smo proizvod već upakirali za Vas. Željeli bismo upozoriti da ste po zakonu odgovorni za umanjenu vrijednost proizvoda uslijed upotrebe istog na način drugačiji od onoga nužnog radi upoznavanja s prirodom, karakteristikama i funkcijama proizvoda (npr. nastavite li koristiti parfem i nakon što ste ga isprobali). Stoga Vam u navedenom slučaju možemo vratiti samo dio iznosa.

Kakva je procedura kod raskidanja ugovora bez navođenja razloga?

Obavijestite nas o svojoj odluci o raskidu ugovora u roku od 90 dana od isporuke proizvoda. Najbolji način je poslati obavijest na e-mail adresu: [email protected] ili pozivom na broj: +385(01) 775 72 97. Možete upotrijebiti i obrazac za raskid ugovora koji se nalazi ovdje.

Bez odlaganja, najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora, pošaljite proizvod na adresu Expandeco - Notino, Božidara Adžije 23/2, 10000 Zagreb, HR. Ako ste od nas, u okviru sklopljenog ugovora, besplatno dobili dodatne proizvode („poklon“), i njih morate vratiti.

Iznos koji ste za proizvod platili vraćamo najkasnije u roku od 14 dana od dana raskida ugovora. Uplatu sukladno zakonu možemo izvršiti nakon što nam proizvod vratite. U slučaju da ugovor raskinete u roku od 14 dana od isporuke proizvoda, imate pravo i na naknadu za isporuku u iznosu koji je jednak najjeftinijem ponuđenom načinu za isporuku proizvoda. Troškove u svezi povrata proizvoda snosi kupac.

Kontakti

Na sva pitanja vezano za raskid ugovora ćemo Vam rado odgovoriti. Pitanja pošaljite na: [email protected] ili nas nazovite na broj: +385(01) 775 72 97.