Maske za oči

Filter
Najprodavaniji

Uhvatite se u koštac s umornim licem i podočnjacima. Maske za oči nude brzu pomoć koja će vašem licu dati osvježenje i njegu. Iz široke ponude odaberite masku za oči poznatih brandova Filorga, Shiseido ili Dermacol koje vašu ljepotu samo dodatno naglašavaju!

Što sve može maska za oči?

  • Hidratantna maska za oči budi umorno lice, primjerice nakon besane noći, popunjava fine bore i umiruje osjetljivu kožu.
  • Kolagenska maska za oči zateže opušteno lice, njeguje ga i sprječava nastanak novih bora.

Ljepljivi jastučić ili krema?

  • Maske za oči u obliku flastera ili jastučića dovoljno je nalijepiti na lice i pričekati. Tijekom nekoliko minuta lice će postati svježe i puno energije.
  • Prednost maski za oči u obliku kreme je mogućnost primjene u točnoj količini i na određeno mjesto. Upotrijebite manju količinu kreme i nježno umasirajte ili utapkajte vrhovima prstiju.

Uvjet za uporabu maske za područje oko očiju je detaljno uklanjanje šminke i čišćenje lica. Koža će se tako odmoriti i bolje upiti učinkovite tvari iz kreme ili ljepljivog jastučića.

Kako njegovati okoloočno područje?

Pored detaljne kozmetičke njege, nemojte zaboraviti ni na dovoljno sna ili zdravu prehranu. Za natečene i podbuhle očiju pomaže hladnoća, te je odličan izbor hladna gel maska koja će vašim očima dati zasluženi odmor.