Preskočite na glavni sadržaj

Kod za popust – kupon Notino

Notino zľavový kód

Tražite još povoljniju cijenu od one koju nudi Notino? Mi Vam već sad nudimo odlične cijene zbog kojih se vam isplati kupovati i bez kodova i kupona. Za ljubitelje posebnih akcija i rasprodaja uvijek imamo primamljive ponude, dovoljno je samo pratiti naše stranice.

Kako do koda za popust?

Naše kodove za popuste dajemo našim vjernim kupcima, šaljemo ih putem newslettera ili ih objavljujemo na društvenim mrežama. Registrirajte se i vi i ostvarite pristup posebnim akcijskim ponudama, novostima i nagradnim igrama ili nas pratite na društvenim mrežama.

Kako do poklon bona?

Nije uvijek jednostavno naći pravi poklon za naše najmilije, a posebno ako im želimo pokloniti parfem ili kozmetiku. Savršeni poklon može biti u obliku darovne kartice Notino i na taj način ćete omogućiti Vašim najmilijim da sami odaberu parfem koji zaista žele. Poklon bon možete jednostavno kupiti online i to za nekoliko minuta. Bon vrijedi 12 mjeseci od dana izdavanja. Vrijednost bona nije moguće podijeliti na nekoliko kupnji.

Kako iskoristiti kod za popust ili poklon bon?

  • u e-shopu odaberite željene proizvode i dodajte ih u košaricu
  • u košarici ispod odabranih proizvoda ćete vidjeti polje Kod poklon bona ili popusta
  • u polje upišite svoj kod i potvrdite na OK
  • vaš kod za popust će se odmah obračunati, dok će vrijednost narudžbe biti umanjena za vrijednost poklon bona
  • nastavite s narudžbom dalje

Ako budete imali bilo kakvih problema s poklon bonom ili Notino kodom za popuste, molim obratite se našoj korisničkoj podršci!

Na Notino ćete svaki dan naći pregršt popusta i akcijskih ponuda. Kupujte pametno i naručite kvalitetnu kozmetiku i parfeme jeftinije.

Notino kuponi i kodovi za popuste

-15 % na električne uređaje
Cyber Monday: 15 % popusta na elektične uređaje s kodom cyber. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.