Culti

Najprodavaniji

Neodoljivi mirisi koji će oduševiti vaša osjetila i obaviti vas toplim ugođajem doma čim otvorite vrata. Svježi mirisi za vaš auto s kojima će svako putovanje biti ugodnije. Rublje prožeto mirisom iz vaših snova i to još dugo nakon pranja. Sve to možete imati zahvaljujući proizvodima talijanskog brenda Culti Milano.

Priča o brendu Culti nastala je u bogatoj fantaziji Talijana Alessandra Agratija koji je maštao kako bi bilo divno kad bi svaki prostor imao svoj vlastiti miris. Miris koji bi ga ispunjavao od poda do stropa. Miris koji bi s dekoracijama bio zaslužan za stvaranje posebne atmosfere svakog pojedinog interijera. I tako se 1990. iz ove početne ideje rodio brend Culti Decor i njegov prvi Culti difuzer s prvorazrednim mirisnim sastojcima korištenim u izradi luksuznih parfema.

U širokom portfelju proizvoda ovog talijanskog brenda možete naći Culti aroma difuzere sa štapićima namočenim u mirisna ulja koji će zrak čitave prostorije ispuniti svojim dragocjenim mirisom. Vrlo su omiljene i luksuzne Culti svijeće izrađene od kvalitetnog voska koji domu osim mirisa daju i posebnu toplinu. Ljubitelji opuštene atmosfere bit će oduševljeni toplim drvenastim notama Culti sprejeva za dom.

Uvjerite se vlastitim osjetilom mirisa da je na tržištu luksuznih mirisa za dom brend Culti opravdano najbolji od najboljih.