Preskočite na glavni sadržaj

Curaprox

O brendu Curaprox

Jeste li znali da su zdrave desni i zubi ključna stvar za ukupno zdravlje našeg tijela? Švicarski brend Curaprox to vrlo dobro zna. Već više od 40 godina se specijalizira za dentalnu higijenu, i moramo reći da njihovi proizvodi doista funkcioniraju. Probajte i vi zubne četkice i ostale vrhunske proizvode za njegu zuba koje cijeli svijet obožava.

U suradnji sa stručnjacima iz područja dentalne higijene, ovaj brend već od 1972. razvija samo najbolje proizvode za njegu usne šupljine. Četkica za zube Curaprox je jednostavna, ali u isto vrijeme učinkovita, i danas važi za legendu. Uobičajeni najlon zamijenjen je ekstra mekanim i ravno sječenim patentiranim vlaknima CUREN® velike gustoće. Upravo ona se kod pojedinačnih vrsta četkica razlikuje. U najpopularnije ubraja se ultranježna Curaprox 5460 koja je blaga i prema najosjetljivijim desnima.

U ponudi je i pasta za zube Curaprox, kao i međuzubna četkica Curaprox, uz koje ćete u par poteza imati savršeno čiste zube. Premišljate li se i dalje, živopisan i zaigrani dizajn četkice sigurno će vas zainteresirati, te će specijalne serije npr. za Božić i Valentinovo, pronaći put i do vašeg srca.

cijeli tekst sakriti tekst