POKLON PAKIRANJE

Ne volite pakirati poklone? Prepustite to nama!

Poklon ste kupili kod nas, ali ne da vam se pakirati? Zapakirat ćemo ga umjesto vas prilikom pripreme vaše narudžbe. Ne morate brinuti ni o čemu. Profesionalno zapakiran poklon samo predajte ili poklon možete poslati izravno osobi kojoj ste kupili. Ukoliko želite svoju narudžbu zamotati kao poklon, dovoljno je odabrati tu mogućnost u košarici prije slanja narudžbe. Odaberite boju omota koja će vam se najviše svidjeti. Ovisno o veličini i količini proizvoda, odabrat ćemo čvrstu kutiju za poklon ili luksuzni papir za pakiranje s motivom koji želite. Naručene proizvode pažljivo ćemo zapakirati umjesto vas. Kako bi poklon izgledao stvarno raskošno, ukrasit ćemo ga mašnom.

Koliko košta pakiranje poklona?

Za sve vrste poklon pakiranja plaćate istu cijenu od 33 kn.

Kako naručiti pakiranje poklona?

Prije slanja narudžbe možete aktivirati ovu uslugu klikom na polje "zapakirajte narudžbu kao poklon" u vašoj košarici. Polje se nalazi ispod popisa naručenih proizvoda. Nakon što kliknete, možete odabrati boju omota poklona koja vam se najviše sviđa. (Boje prikazane na zaslonu mogu se malo razlikovati od stvarnih.)

Kada će mi paket biti isporučen?

Za nas je vaš mirisni paket veoma važan i želimo da poklon pakiranje bude što točnije. Zato se može desiti da dostava kasni 1 do 2 radna dana.

Možemo li stvarno zapakirati svaki proizvod?

Uslugu pakiranja poklona nudimo za sve proizvode koje možete naći u našoj web trgovini. S druge strane, ukoliko vašu narudžbu ne stignemo upakirati, javit će vam se naša služba za korisnike.

Cijeli sadržaj vaše košarice se mora zamotati odjednom?

Da. Ukoliko odaberete uslugu pakiranja poklona, sve proizvode iz vaše narudžbe ćemo zamotati odjednom.

Kako odabrati boju kutije i vrpce?

Nakon odabira usluge pakiranja poklona, u košarici će se pojaviti pregled svih dostupnih mogućnosti poklon pakiranja. Klikom odaberite onu koja vam se najviše sviđa i to je sve.

Želite li zapakirani poklon poslati izravno primatelju?

Ukoliko nekoga zaista želite iznenaditi, možemo poklon dostaviti umjesto vas! Kako? Adresu primatelja napišite kao adresu za dostavu na kraju narudžbe. Svoju adresu napišite kao adresu za naplatu. Za sve ostalo pobrinut ćemo se mi.

Mogu li naručeni proizvodi biti zapakirani pojedinačno?

Naručene proizvode možemo zapakirati kao poklon samo sve odjednom.

Što u slučaju ako želite naručiti nešto što ne želite zapakirati?

Nažalost, trenutačno kao poklon možemo zapakirati samo cijelu narudžbu. Ukoliko želite naručiti nešto za sebe, naručite u posebnoj narudžbi.

Ako želite vratiti proizvod zapakiran kao poklon, hoćemo li vam vratiti i novac za uslugu pakiranja?

U slučaju ako želite vratiti ili reklamirati proizvod koji je bio zapakiran kao poklon, reklamacija će se odnositi samo na sami proizvod.

Može li se nakon slanja narudžbe promijeniti boja poklon pakiranja?

Nakon završetka narudžbe više nije moguća promjena odabrane mogućnosti.

Hoće li će se poklon pakiranje oštetiti tijekom prijevoza?

Poklon pakiranje ćemo staviti i u standardnu kutiju za dostavu kako bi vaša krasno zapakirana narudžba bila neoštećena.

U košarici niste pronašli mogućnost poklon pakiranja za svoju narudžbu?

Za krasno pakiranje vaše narudžbe zadužen je poseban tim ljudi koji će se za svaku od njih detaljno pobrinuti. Stoga je broj paketa po danu ograničen. Uslugu možete iskoristiti sljedeći dan.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.

Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.

Menu