Preskočite na glavni sadržaj

Poklon pakiranje

Ne volite pakirati poklone? Prepustite sve nama!

Želite nekoga obradovati, ali nemate vremena ili niste sigurni kako da na originalan način zapakirate poklon sa Notina? Jednostavno se time ne zamarajte i sve prepustite nama! Poklon ćemo vam na profesionalan i luksuzan način zapakirati, ukrasiti satenskom vrpcom. Vaše je da savršeno upakirani paket predate ili ga pošaljete direktno onome koga biste htjeli obradovati.

Koliko košta pakiranje poklona?

Poklon pakiranje je po jedinstvenoj cijeni od 33 kn. Ukoliko naručene poklone želite rasporediti u nekoliko poklon kutija, svaku plaćate posebno.

Kako naručiti pakiranje poklona?

Prije slanja narudžbe, dovoljno je da u košarici klikom na polje aktivirate mogućnost pakiranja poklona. Nakon što kliknete, možete odabrati konkretnu boju omota, kao i proizvode koje želite zapakirati. Ukoliko narudžbu želite zapakirati u nekoliko kutija, dovoljno je da odaberete ostale kutije za poklone, kao i proizvode koji će u njima biti. Ukoliko odaberete iste boje, nemojte se brinuti. Kutije ćemo označiti tako da bez problema znate što je u kojoj zapakirano.

Je li uistinu moguće upakirati svaki proizvod?

Uslugu poklon pakiranja nudimo za većinu proizvoda koje možete naći u našem e-shopu. Proizvodi koji ipak ne mogu stati u kutiju, bit će sivo označeni bez opcije poklon pakiranja. Ove proizvode ćemo vam uručiti u istoj narudžbi, ali izvan poklon kutije.

Koliko proizvoda može stati u poklon kutiju?

Kako bi vaš paket nakon otvaranja uvijek izgledao lijepo i reprezentativno, u svaku kutiju pakiramo maksimalno 3 proizvoda. Ako ih budete željeli upakirati više, jednostavno u ponudi odaberite još jednu poklon kutiju. U okviru jedne narudžbe možete upakirati proizvode u čak 4 poklon kutije.

Da li se cijela narudžba mora spakirati kao poklon?

Ne, ne mora. Ukoliko nešto naručite samo za sebe, navedene proizvode nećete uključiti u mogućnost pakiranja poklona, odnosno oni će ostati nezapakirani.

Želite li poklon poslati izravno primatelju?

Ukoliko nekoga zaista želite iznenaditi, poklon mu možemo dostaviti umjesto vas. Dovoljno je da unesete adresu primatelja kao adresu za dostavu na kraju narudžbe. Svoju adresu unesite kao adresu za naplatu. Za sve ostalo pobrinut ćemo se sami. Narudžbu možete poslati na samo jednu adresu. Želite li poklonom obradovati više svojih najdražih, svaki put je potrebno kreirati novu narudžbu.

Kada će paket biti isporučen?

Za nas je pakiranje svakog poklona veoma važno. Upravo zato se vrijeme dostave pošiljke može produžiti za 1 do 2 radna dana.

Može li se kutija sa poklonom oštetiti tijekom dostave?

Poklon pakiranje uvijek stavljamo i u standardnu kutiju za dostavu, kako vaša krasno zapakirana narudžba ne bi bila oštećena.

Hoće li u paketu biti i račun?

Račun za robu u samu pošiljku stavljamo samo u slučaju osobnog preuzimanja. U slučaju dostave narudžbe, račun ćete pronaći u svom e-mailu.

Mogu li se proizvodi iz poklon pakiranja vratiti?

Da, naravno. I u slučaju da koristite uslugu pakiranja poklona, imate pravo na vraćanje robe. Uzmite u obzir da se reklamacija odnosi samo na same proizvode, no ne i na pakiranje poklona.

Usluga nije trenutačno dostupna?

Za profesionalno pakiranje narudžbi zadužen je poseban tim koji će se pobrinuti za svaki paket. Stoga je broj poklon pakiranja po danu ograničen. Uslugu možete iskoristiti već sljedećeg dana.