Preskočite na glavni sadržaj

Notino je stručnjak za sve što je prekrasno. Stoga nam nije važan samo sadržaj, već rado ukrašavamo i pakiranje, pogotovo kad se radi o poklonima. Pripremite svojim bližnjima nevjerojatno iskustvo i na Notinu nabavite poklon u luksuznom pakiranju. Poklon zatim možete uručiti sami ili ga izravno pošaljite osobi kojoj želite.

Kako naručiti poklon pakiranje?

1.       U košarici kliknite na polje Poklon pakiranje
2.       Izaberite željenu boju
3.       Izaberite proizvode koje želite upakirati
4.       Ukoliko želite narudžbu podijeliti na više pakiranja, dovoljno je dodati poklon kutije i izabrati što ćemo u njih upakirati

I bonus za kraj:  Ako naručujete više pakiranja iste boje, kutije ćemo vam označiti kako biste se lakše snašli.

Koliko košta poklon pakiranje?

Poklon pakiranje košta 33 HRK. Ukoliko naručene proizvode želite rasporediti u nekoliko poklon kutija, svaku kutiju plaćate posebno.

Može li se upakirati svaki proizvod?

Većina proizvoda iz naše mrežne trgovine može se prekrasno upakirati. Proizvode koji ne stanu u kutiju označit ćemo sivom bojom i nećete moći kliknuti na njih za poklon pakiranje. Ti će vam proizvodi stići u istoj narudžbi, ali bez poklon pakiranja.

Želite poslati poklon izravno osobi kojoj je namijenjen?

Izgleda da pripremate nevjerojatno iznenađenje! Rado ćemo dostaviti poklon umjesto vas. Dovoljno je na kraju narudžbe unijeti adresu osobe kojoj šaljete poklon kao adresu za dostavu, a svoju adresu unesite kao adresu za isporuku računa. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Narudžbu možete poslati na samo jednu adresu. Želite li poklonom obradovati više bližnjih, svaki put je potrebno kreirati novu narudžbu.

Notino SAVJET: Uz poklon možete dodati i posvetu. U košarici kliknite na polje „Želim dodati posvetu” i zatim napišite željenu poruku.

Često postavljena pitanja i odgovori

Koliko proizvoda može stati u poklon kutiju?
Kako bi vaš paket nakon otvaranja izgledao prekrasno, u svaku kutiju pakiramo najviše tri proizvoda. Ukoliko ih želite upakirati više, jednostavno u narudžbi izaberite dodatnu kutiju. U jednoj narudžbi možete upakirati proizvode u najviše četiri poklon pakiranja.
 
 
Mora li cijela narudžba biti upakirana u poklon pakiranje?
Ne mora, u poklon pakiranju bit će samo ono što odaberete.
 
 
Kada dostavljamo paket?
Pakiranje poklona nam je iznimno važno, stoga se dostava pošiljke može produljiti za jedan do dva radna dana.
 
 
Može li se poklon pakiranje oštetiti tijekom dostave?
Ne brinite, poklon pakiranje uvijek stavljamo u standardnu kutiju kako bi poklon bio na sigurnom.
 
 
Mogu li vratiti proizvode iz poklon pakiranja?
Da, i u slučaju korištenja usluge poklon pakiranja možete vratiti proizvode. Ta se mogućnost odnosi isključivo na proizvode, ne na samo pakiranje.
 
 
Usluga trenutno nije dostupna.
Za pripremu vaših poklona pobrinut će se naš specijalni tim koji svaki dan može upakirati ograničeni broj pakiranja. Ako se kapacitet popuni, uslugu možete iskoristiti sljedeći dan.
 
 
Stavljamo li račun u paket?
Račun dodajemo isključivo u slučaju osobnog preuzimanja. U slučaju dostave račun možete pronaći u svojoj e-pošti.

cijeli tekst sakriti tekst