Preskočite na glavni sadržaj

O nama

U Notinu vjerujemo da bi ljepota trebala biti dostupna svima jer ona pridonosi samopouzdanju i mijenja na bolje. Kada se ljudi osjećaju dobro, lakše postižu svoje ciljeve, a zauzvrat čine ljepšim svijet oko sebe.


S vama smo već 17 godina

Naša priča započela je 2004. u Češkoj. Već tada je naš glavni cilj bio Europu učiniti ljepšom. Svih 11 milijuna zadovoljnih kupaca za nas je dokaz da idemo u pravom smjeru, ali je istovremeno i velika obveza. Nastojimo se stalno poboljšavati, biramo najkvalitetnije proizvode za vas, trudimo se dostavljati u ekspresnom roku i biti uvijek na usluzi kako bi iskustvo kupnje bio užitak za vas. Želimo nastaviti u istom tonu kako bi ljepotu učinili još dostupnijom. U svakoj prilici i bilo gdje na svijetu.


Imamo veliku beauty ponudu u Europi

U ovih 15 godina smo, zahvaljujući vama, postali e-shop s velikom ponudom parfema i kozmetike u Europi. Danas u našoj ponudi možete izabrati između 82 000 jedinstvenih proizvoda od 1 500 svjetskih i manjih lokalnih brendova. Neprestano radimo na tome kako bi svakog dana imali bolje i nove ponude. Samo prošle godine ste kod nas kupili 29 milijuna proizvoda.
Postupno proširujemo i lanac naših prodavaonica

Već dugo nismo samo e-shop. Postupno proširujemo lanac naših prodavaonica gdje će vam naše beauty savjetnice pomoći u izboru proizvoda i predstaviti bestselere i novitete. Od samog početka idemo ususret s tehnologijom. Danas, i u našim prodavaonicama koristimo naprednu tehnologiju i spajamo svijet online kupnje i osobnog iskustva. Naše prodavaonice se nalaze u glavnim i većim mjestima u Češkoj, Austriji, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj i Ukrajini.


Dnevno obrađujemo do 140 000 paketa

Uvijek se trudimo u ponudi imati najprikladnije proizvode za vas. Naš cilj je, u isto vrijeme, dostaviti proizvode što sigurnije i što brže. Sve proizvode imamo na zalihama, a zahvaljujući našoj tehnologiji, odličnim vještinama upravljanja našeg logističkog i distribucijskog centra, u prosjeku je narudžba već za dva sata na putu prema vama. U mogućnosti smo obraditi do 100 000 paketa dnevno. Zanimljivost – lani smo isporučili 12 milijuna paketa.


Uvijek smo tu za vas

Zadovoljstvo kupaca je za nas uvijek bilo i uvijek će biti na prvom mjestu. Kako bi sve savršeno funkcioniralo, dnevno radi više od 1 200 naših zaposlenika. Govorimo 19 jezika i radimo od ponedjeljka do petka kako bi vam mogli pomoći s izborom proizvoda ili tehničkim problemima.

Za nas ste uvijek na prvom mjestu. A često smo i mi broj jedan za vas.

U Češkoj i Slovačkoj smo u različitim kategorijama natjecanja ShopRoku osvojili nagradu za najkvalitetniji e-shop, a dodatno smo dobili i Nagradu popularnosti u kategoriji Ljepota i zdravlje. Najpopularniji e-shop u kategoriji Ljepota i zdravlje smo i u Mađarskoj, a u Poljskoj smo proglašeni najboljim beauty e-shopom na Ranking Zaufanych Sklepów natjecanju.