Boje i frizerska pomagala

Najprodavaniji

Predstavljamo vam naše boje za kosu i frizerska pomagala

Pronađite svoju savršenu nijansu i osjetite istinsko zadovoljstvo s novom bojom kose! U našoj ponudi pronaći ćete sve što trebate za bojenje kose, uključujući i frizerska pomagala, i to sve na jednom mjestu.

U našoj ponudi imamo profesionalne boje za kosu koje su pogodne za upotrebu i u frizerskim salonima i kod kuće. S našim proizvodima za izbjeljivanje, dobit ćete božanstvenu svijetlu nijansu, dok ćete sijede vlasi i izrast lako prekriti sprejem za izrast. Ukoliko želite kratkotrajni efekt obojane kose, preporučujemo naše boje za kosu koje se ispiru. Možete izabrati među velikim brojem različitih nijansi, od prirodne nijanse pa sve do jarko plave ili ružičaste!

U ponudi imamo i profesionalni frizerski pribor, poput posuda za miješanje boja, kistova za nanošenje boje i zaštitnih rukavica. Željeli biste imati kovrčavu kosu? Kod nas ćete pronaći i proizvode za trajnu ondulaciju i uvijače za kosu.

Odaberite najbolje proizvode za bojenje kosu iz naše ponude profesionalnih brendova: L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf ProfessionalWella Professionals i drugi.