Privremena boja za kosu

Pred vama su važna događanja i željeli biste na par dana osvježiti boju svoje kose - dovoljno je osloniti se na profesionalnu njegu u obliku boja za kosu koje se ispiru. Njima ćete ujednačiti boju kose, naglasiti njenu prirodnu boju ili promijeniti nijansu što će vam dati potpuno novi, drugačiji izgled.

 

Boja za kosu koja se ispire odličan je pomoćnik i u prekrivanju sijedih vlasi i bojenju izrasta. Kod korištenja boja za kosu koje se ispiru, ne morate se bojati kako će vam stajati određena nijanse. Ako vam se ne sviđa, vrlo lako ćete je se riješiti. Pigmenti ovih boja veoma se lako ispiru iz kose te slobodno možete eksperimentirati s raznim, novim nijansama i neobičnim kombinacijama.

Pripremite se za bojenje kose: test na alergijsku reakciju

Ne zaboravite na moguće alergijske reakcije na samu boju i kod boja koje se ispiru. Uvijek se pridržavajte uputa, te prije samog bojenja kose, manju količinu boje nanesite na područje iza uha i pričekajte 48 sati.

Ne zaboravite ni na praktična pomagala koja će pojednostaviti cijelu proceduru bojenja kose: stari ručnik ili košulju za prekrivanje ramena, zaštitne rukavice (ako nisu dio pakiranja) i bilo koju dnevnu ili hidratantnu kremu za kožu za područje kose.

Ne bojte se eksperimentiranja i otkrijte čarobne boje za kosu koje se ispiru. Isprobajte fantastične Maria Nila maske za bojenje koje nude široku paletu nijansi!

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji