Privremene boje za kosu

Najprodavaniji

Privremena boja za kosu - boja za kosu koja se ispire

Pred vama su važna događanja i željeli biste na par dana osvježiti boju svoje kose - dovoljno je osloniti se na profesionalnu njegu u obliku boja za kosu koje se ispiru. Njima ćete ujednačiti boju kose, naglasiti njenu prirodnu boju ili promijeniti nijansu što će vam dati potpuno novi, drugačiji izgled.

Boja za kosu koja se ispire odličan je pomoćnik i u prekrivanju sijedih vlasi i bojenju izrasta. Kod korištenja boja za kosu koje se ispiru, ne morate se bojati kako će vam stajati određena nijanse. Ako vam se ne sviđa, vrlo lako ćete je se riješiti. Pigmenti ovih boja veoma se lako ispiru iz kose te slobodno možete eksperimentirati s raznim, novim nijansama i neobičnim kombinacijama.

Vrste privremenih boja za kosu

Hranjiva maska za toniranje kose, boja za kosu u šamponu ili sprej za kosu u boji za sijede vlasi? Na raspolaganju vam je čitav niz mogućnosti:

Maska za bojanje kose

Želite obojiti i njegovati kosu u jednom koraku? U tom slučaju najbolji izbor predstavljaju maske za bojanje kose! Nahranit će vašu kosu, naglasiti boju i dati joj sjaj. Maska u boji osobito intenzivan efekt bojenja ostavlja na svijetloj kosi. A ako slučajno ne pogodite pravu nijansu, ne morate brinuti, nakon nekoliko pranja, boja će se jednostavno isprati.

Šampon u boji

Šampon za bojenje kose prava je klasika u svijetu privremenih boja za kosu. Jednostavno ga umasirajte u mokru kosu i nakon nekoliko minuta isperite. Možete birati između šampona za toniranje sijede kose ili vrlo izražajnih nijansi.

Sprej za kosu u boji

Raspršite, pričekajte da se osuši i krenite. Bojenje kose bojom u spreju je tako jednostavno. Savršen je izbor za posebne prilike u kojima želite istaknuti svoju kosu intenzivnom bojom, a poslije je jednostavno isprati. Međutim, postoje i sprejevi za prirodno prekrivanje sijedih vlasi i mjesta s prorijeđenom kosom.

Maskara za kosu

Brzo i učinkovito prekriva izrast i sijede vlasi. Maskare za kosu daju vrlo prirodne rezultate i lako se ispiru već nakon prvog pranja šamponom.

Pjena za bojenje kose

Naglasit će vašu prirodnu boju, prekriti sijede i, vrlo često, učvrstiti kosu u željeni oblik. Pjena

Pripremite se za bojenje kose: test na alergijsku reakciju

Ne zaboravite na moguće alergijske reakcije na samu boju i kod boja koje se ispiru. Uvijek se pridržavajte uputa, te prije samog bojenja kose, manju količinu boje nanesite na područje iza uha i pričekajte 48 sati.

Ne zaboravite ni na praktična pomagala koja će pojednostaviti cijelu proceduru bojenja kose: stari ručnik ili košulju za prekrivanje ramena, zaštitne rukavice (ako nisu dio pakiranja) i bilo koju dnevnu ili hidratantnu kremu za kožu za područje kose.

Ne bojte se eksperimentiranja i otkrijte čarobne boje za kosu koje se ispiru. Isprobajte fantastične Maria Nila maske za bojenje koje nude široku paletu nijansi!