Preljevi za kosu

Najprodavaniji

Oživite boju svoje kose ili joj na nekoliko tjedana pružite novi izgled! Preljev za kosu osigurat će vam nevjerojatno sjajnu kosu bez njenog suvišnog uništavanja.

Što je preljev za kosu?

Preljev za kosu ili polutrajna boja za kosu je vrsta privremene boje za kosu, čiji pigmenti ne prodiru duboko u vlas, već se zadržavaju na površini i postupno se ispiru. Preljevi imaju srednju sposobnost prekrivanja i srednje dugu trajnost.

Kada je bolje upotrijebiti preljev nego trajnu boju za kosu?

  • Ako želite kratkotrajno bojenje kose za posebne prilike.
  • Ako želite oživjeti svoju trenutnu boju kose i postići prirodan izgled.
  • Ako razmišljate o novoj boji koju biste isprobali na nekoliko tjedana.
  • Ako želite da vam se boja prirodno ispire i da vam se na glavi s vremenom ne pojavi naglašen izrast.
  • Ako za svoju kosu tražite blaže i povoljnije rješenje od onog koje vam nudi trajna boja za kosu.

Koliko dugo traje preljev za kosu?

Preljev za kosu najčešće traje 4 - 15 pranja, što znači da se najčešće ispire za nekoliko tjedana. Ako tražite boju za isprobavanje koja se ispire još brže, prikladno rješenje za vas je boja za kosu koja se ispire.

Koju polutrajnu boju za kosu izabrati?

Šareni preljevi za kosu neće vam dosaditi! Popularni ružičasti preljev za kosu pretvorit će vas u zvijezdu svakog ljetnog festivala ili godišnjeg odmora. S modrim ili ljubičastim preljevom za kosu uvijek ćete se isticati u masi. Ali imajte na umu to da šareni preljevi za kosu najbolje prianjaju na plavu kosu pa boja možda neće doći do izražaja na tamnijoj kosi.

Ukoliko se radije držite provjerenih klasika, osvježite svoju kosu polutrajnom bojom u nijansi sličnoj vašoj kosi. Prema svojoj aktualnoj boji, izaberite crveni, crni, smeđi ili plavi preljev za kosu, koji će vašoj kosi dati blistav sjaj. 

Na notino.hr možete pronaćiprofesionalne preljeve za kosu i polutrajne boje za kućnu upotrebu. Izaberite iz ponude najboljih preljeva za kosu L´Oréal Paris, Garnier ili Inebrya i isprobajte novi izgled.