Skip to main content

Kreme za sunčanje za djecu i bebe

Najprodavaniji

Kako odabrati najbolju kremu za sunčanje za djecu?

Zaštitite dječju kožu od sunčevog zračenja svaki put kada boravite na otvorenom s pomoću najbolje kreme za sunčanje za djecu. Ne samo na ljetovanju na moru, već i svaki dan.

Dječja koža ne samo da je osjetljivija, već je i nekoliko puta tanja od kože odraslih, stoga lako i brzo izgori. Nije joj dovoljna klasična krema za sunčanje za odrasle, koja je može iziritirati. Za kvalitetnu zaštitu dječje kože, koja će spriječiti ne samo opekline, već i kožne bolesti, upotrijebite posebne sprejeve za sunčanje za djecu i kreme za sunčanje za bebe i dojenčad.

Kako odabrati kremu za sunčanje za djecu?

Na što treba paziti pri odabiru najbolje kreme za sunčanje za djecu?

  • Zaštitni faktor – za dječju kožu preporučuju se kreme za sunčanje za djecu sa zaštitnim faktorom najmanje 30, no idealan je SPF 50.
  • Vodootpornost – praktična karakteristika dječje kreme za sunčanje sigurno će vam dobro doći na bazenu ili na moru, kada djeca stalno trče iz vode na plažu i natrag.
  • Sastav – kvalitetne kreme za sunčanje za djecu ne sadrže sastojke koji mogu nadražiti kožu. Idealna krema za sunčanje za djecu ne sadrži parfeme, konzervanse ili druge alergene. Najsigurnije je odabrati prirodnu ili mineralnu kremu za sunčanje za djecu. Ako vaše dijete ima atopijski dermatitis, odaberite kremu za sunčanje za djecu s atopijskim dermatitisom, koja ne nadražuje kožu.

Vrste krema za sunčanje za djecu

Odaberite iz širokog asortimana, od krema za sunčanje za dojenčad i bebe do onih za stariju djecu, čija je koža već manje osjetljiva.

  • Krema za sunčanje za bebe i dojenčad za malu je djecu neophodna, čak i ako su stalno u hladu.
  • Krema za sunčanje za djecu gušće je teksture i za njezino nanošenje možda će vam trebati više vremena. No, zahvaljujući sporijem upijanju, moći ćete bolje kontrolirati na koja ste mjesta nanijeli kremu te će zaštita od sunca biti potpuna.
  • Sprej za sunčanje za djecu lako se i brzo nanosi. Nije toliko gust kao krema za sunčanje, pa ga je potrebno češće nanositi.

Naš savjet: bilo da odaberete mlijeko, kremu ili sprej za sunčanje za djecu, ako dulje vrijeme boravite na otvorenom uvijek redovito nanosite proizvod svaka dva do tri sata.

Odaberite iz ponude krema za sunčanje za djecu brandova La Roche-Posay, Bioderma ili Eucerin i uživajte u danima vani bez brige o opeklinama ili problemima s kožom.