Eyeliner

Najprodavaniji

Olovka za oči

Najbolji eyeliner pomoći će vam naglasiti pogled. Bilo da tražite bijelu olovku za efekt sjajnih očiju, kajal za oči za „smokey eyes” ili vodootporni eyeliner otporan na nepovoljne vremenske prilike, kod nas ćete zasigurno pronaći nešto za sebe.

Kako izabrati olovku za oči?

Tvrdoća olovke vrlo je bitna. Tvrđa klasična olovka za oči može zamijeniti klasični tuš za oči i s njome možete postići precizne rezultate. Mekši kajal za oči lakše se razmazuje, pa je idealan za „smokey eyes”. Linije iscrtane kajalom su obično i naglašenije i postojanije.

Idete na bazen ili možda vani pada kiša? Onda je vodootporni eyeliner, koji voda i suze ne mogu razmazati, idealno rješenje za vas. Njemu pridodajte i vodootpornu maskaru te tako kreirajte look koji vas neće iznevjeriti. Za osjetljive oči izaberite hipoalergeni eyeliner koji ne sadrži potencijalno nadražujuće sastojke.

Boje eyelinera

Kada odlučite koji vam eyeliner najbolje odgovara, slijedi izbor boje:

  • Crni eyeliner je klasik. S odgovarajućim eyelinerom možete postići očaravajuće rezultate u samo jednom potezu.
  • Smeđi eyeliner nježnije naglašava oči od crnog. S njime možete postići prirodniji izgled i pogodan je, primjerice, za plavokose.
  • Bijeli eyeliner optički povećava oči. Nanesite ga, primjerice, u unutarnji kut oka ili napravite liniju na donjem kapku.
  • Ružičasti, zeleni i plavi eyelineri pogodni su za eksperimentiranje i s njima možete pustiti mašti na volju. Maštate o šminki prepunoj boja, ali vam nedostaje eyeliner? Upotrijebite uski kist za šminkanje i napravite liniju pomoću sjenila za oči u boji.

Bez čega ne možete?

Precizna linija je najvažnija! Ne zaboravite na šiljilo za olovku za oči, koje će savršeno naoštriti olovku. U našoj ponudi možete pronaći i olovke za oči sa šiljilom uključenim u pakiranje.

Izaberite novi eyeliner branda Clinique, Rimmel ili Bourjois i veselite se savršenoj šminki kojom ćete zadiviti sve oko sebe!