Olovka za usne

Najprodavaniji

Otkrijte najbolje olovke za usne

Naglasite ljepotu svojih usana! Potrebno je samo malo spretnosti i dobra olovka za usne. Rezultat će biti savršeno našminkane usne kojima je teško odoljeti.

Zašto koristiti olovku za usne?

  • Pomaže korigirati veličinu usana.
  • Poboljšava simetriju usana.
  • Fiksira ruž i sprečava razmazivanje.

Prozirna olovka za usne

Ne ide vam od ruke šminkanje klasičnom olovkom za usne ili samo želite fiksirati ruž? U tom slučaju će vam odgovarati prozirna olovka za usne, koja će oko usana oblikovati nevidljivu liniju. Time će spriječiti razmazivanje i skidanje ruža, a prikladna je i za sve boje ruževa.

Neke prozirne olovke za usne čak i hidratiziraju. Druge zaglađuju udubine i popunjavaju sitne bore oko usana. Zahvaljujući tome, usne izgledaju glađe i punije.

Olovke za usne: vodootporne, mineralne i 2 u 1

Tražite pouzdanu šminku koja će potrajati cijeli dan? Oslonite se na dugotrajnu olovku za usne. Zahvaljujući posebnom sastavu, vaše će usne cijeli dan izgledati kao da ste ih upravo našminkali.

Spremate se na more ili planirate cijelu večer pijuckati pića na zabavi? Vodootporna olovka za usne kao stvorena je za vas.

A ako ste ljubiteljica praktične šminke, isprobajte ruž i olovku za usne u jednom! Obje strane olovke iste su nijanse, tako da ne morate tražiti ruž i olovku za usne slične boje.

Olovka za usne: pet praktičnih savjeta za savršene usne

  1. Za prirodan izgled odaberite olovku za usne u istoj nijansi kao i ruž.
  2. Najprije upotrijebite olovku za usne, a tek onda ruž.
  3. Uvijek krenite iscrtavati od sredine usana prema kutovima.
  4. Osjenčajte ih, i to na način da nanosite olovku prema sredini usana dok se boja ne stopi.
  5. Za veću punoću usana, na sredinu nanesite sjajilo.

Za vas smo odabrali najbolje tekuće, kremaste, prozirne i vodootporne olovke za usne brandova L’Oréal Paris, Rimmel, Max Factor i drugih svjetski poznatih brandova profesionalne kozmetike. Trebate samo izabrati.