Kod nas kupujete s veseljem !

Dostava za 25 kn

Osim uobičajene kurirske dostave, imate mogućnost svoju pošiljku, po dogovoru s dostavljačem, ostaviti kod odabranog susjeda, na sigurno mjesto ili izabrati jedno od 420 Pick-up lokacija (INA ili EUROM).

90 dana za povrat robe

Kod nas, izbor parfema i kozmetike je užitak i radost. Ukoliko ste pogriješili i želite vratiti nekorištene proizvode, pošaljite ih natrag te za uvaženi povrat možete dobiti povrat novca!

Naručiti možete svaki dan

Niste sigurni sa odabirom artikla? Trebate savjet, informacije ili pomoć s narudžbom? Ne čekajte i obratite se na nas. Za Vas smo tu svaki radni dan. Možete nam napisati e-mail ili nas izravno nazvati.

Preko 55 000 proizvoda od 1 150 brandova uvijek na zalihi

Na Notinu ćete naći najveći izbor mirisa i kozmetike na internetu. Preko 55 000 proizvoda i 1 150 brandova. Kompletni asortiman parfema, kozmetike za lice, proizvodi za njegu kose, make-up, dermo-kozmetika i puno drugih novosti iz svijeta kozmetike. Svi naši brandovi su renomirani i poznati u cijelom svijetu. A što je najvažnije, sve proizvode imamo na zalihi, tako da na svoju kozmetiku i parfeme ne čekate cijelu vječnost, mi ih šaljemo odmah.

Potražite inspiraciju na Notinu

Notino je stručnjak za ljepotu. Shvaćamo potrebe kupaca te im pomažemo da budu u trendu. Zato redovito objavljujemo najnovije savjete, kreiramo vlastita "how to" videa, upute, članke o tome kako ispravno koristiti proizvode te kako napraviti svoj originalni look & style. S obzirom na to da volimo igru, kod nas možete sudjelovati u raznim nagradnim igrama i osvojiti super nagrade. Dovoljno je da nas pažljivo pratite na Facebook-u.