Preskočite na glavni sadržaj

Kako prikupljamo recenzije proizvoda na Notinu?

Recenzija se na našoj mrežnoj stranici može pojaviti na nekoliko načina:

Kad kod nas nešto kupite, s vremenom možete sami poželjeti napisati recenziju za pojedine proizvode. To je način na koji recenzije najčešće dolaze na naše stranice. Osim toga, nakon što prođe neko vrijeme od kupovine, mi ćemo vam poslati poruku u kojoj ćemo vas zamoliti da napišete autentičnu recenziju proizvoda. Recenzije spremljene na mrežnu stranicu uspoređujemo s povijesti kupnje prijavljenog korisnika. Ako je kupac prije nekog vremena zaista kupio navedeni proizvod, recenziju ćemo označiti oznakom: Provjereno.

 

Kod nas možete ostaviti recenziju i za proizvode koje niste kupili kod nas (nego ste ih kupili na nekom drugom mjestu), no ne možemo jamčiti autentičnost takvih recenzija. Isto vrijedi i za recenzije napisane prije 28. svibnja 2022. Te recenzije neće biti označene nikakvom oznakom budući da ne možemo jamčiti njihovu autentičnost.
 

 

Influencerima i osobama koje testiraju proizvode šaljemo poklon pakete s besplatnim proizvodima. Oni ih za nas isprobavaju i, ako to sami žele, recenziraju. Te recenzije označavamo oznakom Poklon.

 
Recenzije naših kupaca ni na koji način ne mijenjamo. Jedina iznimka su agresivne i vulgarne recenzije koje bez odgađanja brišemo. Srećom, takvi su slučajevi vrlo rijetki.
 
Želite pokušati napisati recenziju? Prijavite se u svoj profil pa kliknite na polje Kupljeni proizvodi. Zatim odaberite proizvod koji želite ocijeniti ili ga nakon prijave potražite izravno u našoj e-trgovini.
 
Od 28. svibnja 2022. navodimo podrijetlo svake recenzije i, ako je to moguće, označavamo je li provjerena. Starije recenzije mogu, ali i ne moraju biti 100 % autentične.