Regeneratori za kosu

Filter
Cijena

do

Brandovi
Prikaži više
Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
 •   156
 •   26
 •   13
 •   5
 •   9
Najprodavaniji

Regeneratori i balzami za kosu

Je li vaša kosa oštećena, teško se raščešljava i gubi sjaj? Isprobajte regenerator za kosu – odlično pomagalo koje će joj vratiti prekrasan i zdrav izgled. Ako vaša kosa zahtijeva trenutačnu zaštitu, isprobajte balzam za kosu koji će je vratiti u formu!

Kada i zašto upotrebljavati regenerator?

Regenerator za kosu trebali biste upotrebljavati uvijek nakon pranja kose šamponom. Šampon otvara strukturu vlasi, a regenerator bi je trebao zatvoriti i zagladiti vlas. Osim toga što štiti kosu od mehaničkog oštećivanja i isušivanja, čini je sjajnijom i olakšava raščešljavanje.

A kako izabrati najbolji regenerator za kosu? Uvijek ga birajte prema tipu kose ili prema učincima. Za isušenu kosu bez sjaja tu je hidratantni regenerator za suhu kosu. Regenerator za kovrčavu kosu trebao bi se pobrinuti za prekrasnu strukturu i elastičnost kovrča. Masnoj kosi potrebne su hranjive tvari bez opterećenja, a za plavu kosu najbolje je posvjetljivanje.

Specijalne vrste regeneratora

 • Regenerator bez ispiranja za kosu: Uštedjet će vam vrijeme, a učinkovit je protiv nedostatka sjaja i zapetljane kose. Najpopularniji je regenerator bez ispiranja u spreju. Dovoljno ga je nanijeti na kosu, raščešljati je i problem je riješen.
 • Prirodni regenerator za kosu: Pružite svojoj kosi maksimalnu njegu bez kemije. Kosa će biti prekrasna, zdrava i mirisna, a vi nećete onečistiti prirodu.
 • Šampon i regenerator 2 u 1: Dvostruka njega u jednom pakiranju za svakoga tko želi uštedjeti vrijeme i mjesto u kupaonici.

Kako upotrebljavati regenerator za kosu

 1. Regenerator nanosite uvijek nakon pranja kose šamponom.
 2. Najbolje ga je nanijeti duljinom kose, dva do tri centimetra od korijena.
 3. Na kosi ga ostavite prema preporuci proizvođača – ovdje ne vrijedi pravilo: više vremena = bolji rezultat. Regenerator za kosu u pravilu djeluje odmah.

Regenerator ili balzam za kosu?

Ljudi često miješaju pojmove regenerator i balzam za kosu. Dok regenerator uglavnom djeluje na površini vlasi, balzam za kosu naziv je za proizvod koji prodire duboko u strukturu vlasi i može riješiti i ozbiljnije probleme.

Izaberite najbolji regenerator za kosu i balzam za kosu svjetski poznatih brandova za njegu kose Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken i brojnih drugih.