Preskočite na glavni sadržaj

Olaplex

Kućna njega

U kozmetici za kosu OLAPLEX možete uživati iz udobnosti vlastitog doma. OLAPLEX kućna njega sadrži OLAPLEX No.3 obnavljajuću njegu za produženje trajnosti boje, šampon OLAPLEX No.4 i regenerator OLAPLEX No.5. Svi ovi proizvodi sadrže aktivni sastojak OLAPLEX, koji jedini može rekonstruirati disulfidne veze kose. Rezultat je čvrsta, zdrava i sjajna kosa koja se ne lomi i ne petlja.

cijeli tekst sakriti tekst

Profesionalna njega

Njega za kosu OLAPLEX eliminira oštećenje kose uzrokovano kemijskim tretmanom. OLAPLEX No.1 Bond Multiplier i OLAPLEX No.2 Bond Perfector dodaju se prilikom bilo kojeg kemijskog tretmana. Također se mogu koristiti i kao intenzivni obnavljajući tretman -  OLAPLEX Rebuild Treatment - koji osigurava 100 % obnovu kose.
 
Profesionalna linija OLAPLEX namijenjena je samo za upotrebu u frizerskim salonima (profesionalno). Upotreba ovih proizvoda zahtijeva poznavanje frizerske tehnike kako bi se postigli željeni rezultati.

cijeli tekst sakriti tekst

Brend Olaplex je originalna kozmetika za kosu uz čiju ćete pomoć spriječiti oštećenje kose prilikom bojenja. Radi se o jedinstvenoj kemijskoj formuli koja umnožava i obnavlja oštećene disulfidne veze. Bojenje kose nikada nije bilo sigurnije!

Osnivači brenda Olaplex su Dr. Eric Pressly i Dr. Craig Hawker, vodeći svjetski stručnjaci u kemiji i materijalima. Zajedno su izmislili kemijsku komponentu, bez silikona i mineralnih ulja, koja obnavlja oštećene veze u kosi prilikom i nakon kemijskog tretmana.

 

Možemo reći da je Olaplex  zauvijek promijenio frizersku industriju. Ovaj brend koriste mnogi frizerski saloni koji se ponose kvalitetom proizvoda koje imaju u ponudi.

cijeli tekst sakriti tekst