L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Pokreće trendove na području frizerske umjetnosti, surađuje s najboljim svjetskim frizerima i stilistima, a možete ga naći i u backstageu modnih revija od Pariza i New Yorka do Londona i Milana. Riječ je o brendu L'Oréal Professionnel, vrhunskoj profesionalnoj kozmetici za kosu s francuskim genima.

Povijest brenda L'Oréal Professionnel seže u daleku 1909. godinu, kad je francuski kemičar Eugène Schueller izumio prvu nježnu boju za kosu i osnovao tvrtku koja i danas cijelom svijetu donosi dašak pariškog stila. Od 2012. L'Oréal Professionnel je službeni partner pariškog Fashion Weeka i modne piste su bez njega već dugo nezamislive. Znanstvenici u laboratorijima L'Oréal neprestano razvijaju inovativne tehnologije i nove, ekskluzivne usluge, zahvaljujući kojima je ovaj brend uvijek korak ispred ostalih.

U širokom portfelju kozmetike za kosu L'Oréal Professionnel naći ćete šampon L’Oréal Professionnel, koji odgovara svim tipovima kose, profesionalne proizvode za oblikovanje, dubinsku njegu za oštećenu kosu i prirodnu njegu L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Priuštite svojoj kosi njegu proizvodima L'Oréal Professionnel, koji su prvi izbor frizera širom svijeta.

cijeli tekst sakriti tekst

L’Oréal Professionnel
Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   77
  •   18
  •   1
  •   2
Najprodavaniji