O brandu Dior

Dior – besmrtan simbol elegancije, ljepote i ženstvenosti. Jedan od najekskluzivnijih francuskih brandova je osnovao 1946. godine francuski dizajner Christian Dior. Njegova prva kolekcija „New Look“ je izazvala revoluciju i ušla u povijest mode. Prvi Diorov parfem nismo dugo čekali, Christian nadahnut svojom sestrom ga je nazvao Miss Dior.

 

Dior parfemi su usko povezani s Francuskom. Područje Provance i gradić Grasse su Dioru pružili beskrajnu inspiraciju. Dior je govorio da se na takvom mjestu osjeća i kao dizajner, ali i parfumer. Grasse ima odličan položaj između mora i planina, a brand Dior i danas uzgaja naprimjer jasmin i ružu – jedinstveno cvijeće s izuzetnim mirisom upravo u takvoj sredini.

U pariškim kreativnim laboratorijima Dior, upotrebljava preko 2500 sirovina. Sastojci su pažljivo odabrani od najboljih proizvođača iz cijelog svijeta. Klasične mirise dopunjavaju profinjeni, autentični i rafinirani mirisi koji se proizvode ručno i s najvećim naglaskom na tradicionalni zanat proizvodnje parfema.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji