Olovka za obrve

Uređene obrve ističu oči i čine lice izražajnijim. Kako bi dojam bio savršen, moraju imati odgovarajuću boju, oblik i širinu.

 

Nemate prirodno savršene obrve? Ne smeta! Pomoći će vam odgovarajuća olovka za obrve, gel, sjenilo ili cijeli set za obrve. Kako istaći obrve?

Olovka za obrve

Olovka za obrve je dobar izbor ukoliko želite istaći obrve. Odlično je što njome možete nadopuniti mjesta na kojima nema dlačica. Obrve najprije počešljajte pa malim crticama označite prirodni oblik.

Sjenilo za obrve

Sjenilo za obrve je zlatna sredina. Obrvama dodaje prirodnu boju i pomaže oblikovanju. Nanosi se specijalnim nakošenim kistom za obrve a željeni oblik se crta prema gornjoj liniji obrve. Na kraju se obrve počešljaju spiralnom četkicom za obrve.

Gel za obrve

Gel za obrve ili maskara za obrve nježno će istaknuti sve dlačice vaših obrva i naglasiti njihovu boju. Završni dojam je profinjen i prirodan.

Boju sjenila, maskare ili olovke za obrve uvijek birajte prema boji kose kako bi obrve djelovale prirodno. Notino vam nudi široki raspon nijansi boja. Odaberite svoju boju.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji