Njega brade

NAJBOLJI BRANDOVI ZA VAŠU BRADU

Najprodavaniji

Sve što vam treba za bradu

Svojoj bradi pružite najbolju njegu i isprobajte kvalitetnu kozmetiku za bradu na notino.hr! Puna brada je opet u modi, a pravog muškarca upravo najbolje predstavlja uredna i zdrava puna brada.

Njega brade uključuje pranje, dotjerivanje, dodavanje hranjivih tvari, češljanje i oblikovanje brade. Za savršenu punu bradu čistu od prašine i drugih nečistoća, nudimo vam čvrste sapune i posebne šampone za bradu.

Nakon pranja potrebna joj je dobra doza hranjivih tvari za koje ćemo upotrijebiti najprije balzam, a potom i ulje za bradu. Brada će nakon toga biti mekana i elastična.

Odgovarajuću duljinu brade ćete najbolje održavati s električnim trimerom. Dok za oblikovanje upotrijebite četku i vosak za bradu.

Za prave šminkere u ponudi imamo specijalne kozmetičke setove za bradu koji su inače odlični kao poklon za istinskog bradonju.

Izaberite iz naše široke ponude preparata za njegu brade od renomiranih brandova DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett i mnogo drugih! Kod nas ćete naći samo kvalitetnu njegu za bradu.