Black Friday

Naša odlična Summer Black Friday ponuda je završila, ali ne brinite! Glavni Black Friday popusti tek dolaze! Pripremite se za najveći dan kupnje u godini!

Kada je Black Friday 2019?

Black Friday ove godine pada na petak 29. studenog 2019. Na notino.hr će Black Friday trajati cijeli tjedan, od ponedjeljka 25. studenog do nedjelje 1. prosinca 2019., te ćete imati dovoljno vremena za izbor najbolje kozmetike i parfema po odličnim cijenama!

Notino akcije i popusti

Ne možete dočekati Black Friday popuste? Na Notinu popuste imamo tijekom cijele godine! Slijedite naše stranice s akcijama ili se registrirajte i prijavite na naš newsletter. Tako nećete propustiti niti jedno sniženje na parfeme i kozmetiku!

cijeli tekst sakriti tekst

Kako izgleda Notino Black Friday?

Black Friday na notino.hr – cijeli tjedan pravih popusta na kvalitetne parfeme i kozmetiku. Ostvarite 20 % popusta na sve proizvode odabranih brendova s našim kodom za popust. Kupite Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier i druge brendove po akcijskim cijenama.

cijeli tekst sakriti tekst

Zašto imamo Summer Black Friday?

Trebate li kremu za sunčanje, putnu kozmetiku ili novu šminku ili parfem za ljetni festival? Zato smo za vas pripremili Summer Black Friday tijekom kojeg možete kupiti sve što vam je potrebno na 20 % popusta, a ušteđenu sumu potrošiti na drugu željenu stvar. I ljeto zaslužuje svoj Crni petak!

cijeli tekst sakriti tekst

Što je Black Friday?

Black Friday je dan kupnje koji je nastao u SAD-u i od tamo se proširio po cijelom svijetu. Black Friday se održava u petak nakon Dana zahvalnosti i nudi ogromne popuste. Svake godine s Black Friday popustima započinje predbožićna shopping groznica.

Black Friday nastao je 1929. nakon kraha njujorške burze i početka Velike gospodarske krize. Nakon toga su neki trgovci organizirali dan s raznim popustima kako bi potaknuti potrošače na kupnju. Ovaj događaj je postao toliko popularan da se i danas Black Friday smatra najpopularnijim shopping događajem godine.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Akcija
Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Pokloni i akcije

Kategorija

Ocjene

  •   66
  •   7
  •   1
Od najjeftinijih