Skip to main content

Eyelineri

Filter
Najprodavaniji

Naglasite svoje oči eyelinerima! Izvucite zavodljivi „cat eye” ili kreirajte okrugle i dražesne oči. Ukratko, eyelinere nanesite onako kako vama najviše odgovara! Eyeliner nadopunite omiljenom maskarom i uživajte u izražajnom, dramatičnom pogledu tijekom cijelog dana.

Koji eyeliner izabrati

Svakome odgovara nešto drugo. Isprobajte koja vrsta eyelinera najviše odgovara upravo vama!

 • Eyelineri u olovci su praktični i djeluju baš kao olovka ili flomaster. Jednostavno ga otvorite i iscrtajte liniju. Vrh olovke olakšava nanošenje tankih linija u kutu oka ili na završetku.
 • Gel eyelineri savršeni su za tanke i izražajnije linije. Bitan je kist kojim nanosite linije – mora imati čvrste čekinje koje ne mijenjaju oblik i tako nanose preciznu liniju.
 • Tekući eyelineri zahtijevaju više vježbanja, no s njima možete nanijeti najljepše i najtanje linije.
 • Sjenila za oči također možete koristiti kao eyelinere. Za to vam je dovoljno sjenilo u željenoj boji i tanki kist, kojim možete nanijeti sjenilo na kapak. Linije u boji izvedene pomoću sjenila za oči su nježnije i lakše se popravljaju.
 • Olovka za oči je jednako dobra za nanošenje linija kao tekući i gel eyelineri, bitno je samo da je dobro zašiljena. Olovka za oči uskim vrhom može iscrtati tanke linije, koje stvaraju elegantniji dojam.

Eyelineri prema karakteristikama

 • Vodootporni eyelineri mogu izdržati ljetne pustolovine bez razmazivanja. Pogodni su i za ostatak godine – primjerice za bazene ili wellness.
 • Eyelineri u boji mogu biti osvježenje kao zamjena za crni eyeliner. Sivi i smeđi eyelineri ostavljaju nježniji dojam, a izražajnije boje, poput jarko plave ili ružičaste, vesele su i zaigrane.
 • Svjetlucavi eyelineri su idealan izbor za zabave, kada želite zablistati.

Naš savjet: Ukoliko želite optički povećati oko, na gornji kapak nanesite bijeli eyeliner.

Kako nanijeti eyeliner

Savršeno nanošenje eyelinera nije nuklearna fizika, potrebna vam je samo mirna ruka i malo vremena. Prije nego počnete, ne zaboravite na primer, zahvaljujući kojemu će eyeliner biti postojan i izražajan. Dakle, kako se nanosi eyeliner?

 1. Podijelite oko na tri zamišljena dijela – vanjski sa završetkom linije, unutarnji u unutarnjem kutu oka i srednji od sredine oka do vanjskog kuta oka.
 2. Liniju povucite od sredine oka prema vanjskom kutu. To možete jednostavno savladati u samo jednom potezu.
 3. Dodajte unutarnji dio – od kraja trepavica u unutarnjem kutu oka povucite liniju prema sredini, odakle ste i krenuli. Za to je najbolji vrh kosoga kista.
 4. Ponovite postupak i na drugom oku.
 5. Na kraju nanesite završetak linije, odnosno krilca. Za početak pokušajte iscrtati liniju od vanjskog kuta prema gore. Proučite oblik i smjer kod oba oka i tek zatim krilca glatko spojite s ostatkom linije kod oka i ispunite prazan prostor.

Iz ponude na notino.hr izaberite najbolji tuš za oči, s kojim ćete sve oko sebe očarati na prvi pogled!