Učvršćivač za kosu

Najprodavaniji

Zašto koristiti učvršćivač za kosu?

Uživajte u volumenu kose i savršenoj fiksaciji oblika frizure. S kvalitetnim učvršćivačem za kosu to je igračka. Učvršćujuća pjena za kosu ili tekući učvršćivač oblikuje, podiže i daje kosi sjaj. Odaberite najbolji učvršćivač za svoj tip kose i uživajte u savršenom rezultatu.

Učvršćivač za kosu je poput laka, jedan od osnovnih proizvoda za stiliziranje kose koji će održavati kosu u željenom obliku tijekom dana - bilo da radite, bavite se sportom ili idete na zabavu.

Kako odabrati učvršćivač za kosu?

Učvršćivači za kosu razlikuju se po snazi ​​učvršćujućeg učinka, teksturi i tipu kose kojoj su namijenjeni. Odaberite učvršćivač prema svojim potrebama - ako imate neposlušnu i gustu kosu, nemojte se bojati posegnuti za snažnim učvršćivanjem, za tanju kosu bit će dovoljan niži stupanj fiksacije.

Pjena za kosu ili učvršćivač u spreju?

  • Pjenasti učvršćivač za kosu omogućuje jednostavno nanošenje. Dovoljno je nanijeti malu količinu pjene na dlan i zatim njome oblikovati kosu. Pjena za kosu nježna je prema kosi i ne opterećuje je.
  • Na prvi pogled, tekući sprej za učvršćivanje kose može nalikovati laku za kosu i, poput laka, prskate ga izravno u kosu.

Učvršćivači za različite tipove kose

  • Učvršćivač za tanku kosu karakterizira lagano učvršćivanje. U idealnom slučaju odaberite pjenu za kosu za volumen. Lagana je i lijepo podigne tanku zamršenu kosu.
  • Učvršćivač za kovrčavu kosu osigurava elastičnost, prirodan izgled vaših valova i ne lijepi kosu. Najbolji učvršćivač za valovitu kosu spriječava kovrčanje i daje kosi sjaj.
  • Učvršćivač kose za muškarce savršen je za oblikovanje kratkih muških frizura. Daje kosi prozračan izgled.

Kako koristiti učvršćivač za kosu?

  1. Temeljito protresite učvršćivač.
  2. Nanesite dovoljno učvršćivača na dlan tako da bude dovoljno za cijelu dužinu kose. Ali pazite da ne pretjerate - kosa je tada teška i zamršena.
  3. Učvršćivač nanesite na opranu i lagano osušenu kosu, po mogućnosti češljem sa širokim zubima. Možete koristiti i ruke.
  4. Češljajte kosu da ravnomjerno nanesete učvršćivač.
  5. Kosu ne ispirajte i isušite je fenom. Tek potom upotrijebite peglu ili uvijač za kosu.