Skip to main content

Ultrazvučni raspršivač • Ovlaživač zraka

Aroma difuzori
Izabrali ste
  • Ultrazvučni
Filter
Cijena

do

Brandovi
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   1
Najprodavaniji

Moderni dodatak koji će ispuniti vaš dom mirisom i podignuti dizajn interijera na višu razinu! Ultrazvučni raspršivač ravnomjerno će osvježiti i pročistiti zrak u prostoru, stvarajući ugodnu atmosferu zahvaljujući mirisnom ili esencijalnom ulju. Baš po vašem ukusu! Izaberite ultrazvučni raspršivač THD, Bloomy Lotus ili Mr & Mrs Fragrance na notino.hr i uživajte u omiljenom mirisu.

Prednosti ultrazvučnog raspršivača

  • Ispunjava prostor mirisom.
  • Upotpunjava izgled interijera.
  • Vlaži zrak.

Na kojem principu radi ultrazvučni raspršivač mirisa?

Za razliku od klasičnog raspršivača mirisa, sonični raspršivač mirisa radi na principu pretvaranja vode u finu vodenu paru ultrazvučnim valovima. Para vlaži zrak i prožima cijelu prostoriju mirisom zahvaljujući dodanom esencijalnom ulju. Esencijalna ulja, koja vežu slobodne radikale, također pročišćavaju zrak u prostoriji. Neki sonični raspršivači potiču i druga osjetila terapijom prigušenim svjetlom ili sviraju vašu omiljenu glazbu.

Ultrasonični raspršivač mirisa je maksimalno tih, stoga ga, osim u dnevnim i spavaćim sobama, možete koristiti i u uredima, salonima za masažu i studijima za jogu.

Uživajte u ugodnoj, opuštenoj atmosferi, prožetoj omiljenim mirisom iz dizajnerskog raspršivača koji će savršeno upotpuniti svaki interijer - od elegantnog i donekle formalnog pa sve do dječjih soba, u kojima će svoje mjesto naći raspršivači u obliku životinja.