Električni uređaji

Filter
Preporučujemo

Kakve električne uređaje kod nas možete naći?

Savršena frizura, blistavi, bijeli zubi, glatka koža bez dlačica i čisto lice bez ijedne mane? Notino.hr nudi kvalitetne električne uređaje najboljih svjetskih proizvođača uz koje ćete svoj izgled dovesti do potpunog savršenstva.

Bilo da maštate o bujnim valovima, savršeno ravnoj i sjajnoj kosi ili o kratkoj frizuri, naši uvijači za kosu, glačalasušila i trimeri uvijek su tu da pomognu u kreiranju najboljeg mogućeg stylinga.

Za savršeno glatku kožu bez ijedne dlačice vam nudimo epilatore za lice i tijelo kao i električne aparate za brijanje s baterijskim ili električnim napajanjem. Za muškarce imamo trimere za bradu pomoću kojih će sasvim jednostavno dotjerati svoju modernu punu bradu do savršenog oblika, kao i trimere za dlačice u nosu za još dotjeraniji izgled.

Prekrasni bijeli osmjeh pružit će vam električne četkice za zube uz koje u ponudi imamo i veliki broj zamjenskih glava. I da ne zaboravimo na njegu lica. Četka za čišćenje lica će očistiti vašu kožu lica koja će zablistati kao nikada prije.

U našoj širokoj ponudi električnih uređaja za muškarce i žene nalaze se prvoklasni brandovi Philips, Braun, BaBylissForeo i mnogi drugi, po povoljnim cijenama. Njegujte svoju ljepotu uz vidljive rezultate.