Sjenila za oči

Filter
Cijena

do

Pokloni i akcije
Ocjene
  •   98
  •   18
  •   14
  •   5
  •   6
Najprodavaniji

Palete sjenila za oči

Sjenila za oči prekrasno naglašavaju boju vaših očiju. Od sada nitko neće umaknuti vašem pogledu! Palete sjenila za oči pomoći će vam da postanete majstor u šminkanju očiju. Ako tražite praktičnu šminku za putovanja ili torbicu, isprobajte sjenila za oči u olovci ili mono sjenila koja ne zauzimaju mnogo mjesta. Za vlasnice kontaktnih leća idealna su kremasta i tekuća sjenila za oči. A ako vremenska prognoza za sutrašnji spoj ili razgovor najavljuje kišu, zaštitit će vas vodootporna sjenila za oči.

Ispravno odabrana vrsta sjenila za oči samo je polovica uspjeha. Veliku ulogu igraju i nijanse koje biste trebali birati prema boji tena i boji očiju. Ključ uspjeha je da boja sjenila za oči bude u kontrastu s bojom vaših očiju.

Ukoliko maštate o dotjeranom, prirodnom izgledu, isprobajte nude palete sjenila za oči. One odgovaraju svakoj boji očiju, bez iznimki! Za zabave, gdje želite biti u središtu pozornosti, izaberite sjenila u boji ili svjetlucava sjenila za oči.

Koja sjenila za oči odgovaraju vašim očima?

Sjenila za plave oči

Plavooke žene imaju velik izbor! Svjetloplave oči su kao stvorene za tamnosmeđa, svjetloružičasta i ljubičasta sjenila za oči. Nebeskoplavim očima najviše odgovaraju metalik boje. Modrozelenim očima najviše odgovaraju sjenila za oči boje breskve.

Sjenila za zelene oči

Zelenim očima najviše odgovaraju ljubičasta sjenila. Ako niste ljubitelj ljubičaste boje, isprobajte svjetlije boje, kao što je krem, ružičasta ili srebrna. Oči će naglasiti i izražajna plava sjenila za oči. Za zabavu su najbolji izbor metalik zlatna sjenila.

Sjenila za smeđe oči

Za smeđe oči najbolji su izbor sjenila za oči bež i zelene boje te boje breskve. Uvijek dajte prednost intenzivnijim, ili pak svijetlim nijansama, kako ne biste zatvorili pogled. Navečer posegnite za sjenilima za „smokey eyes” efekt.

Sjenila za sive oči

Sive oči su rijetkost, zato zaslužuju biti viđene! Ženama sa sivim očima odgovaraju sva sjenila za oči izražajnih ili svjetlucavih boja. Navečer isprobajte, primjerice, zlatna sjenila za oči, a preko dana ljubičaste ili narančaste nijanse.

Kako nanijeti sjenila za oči ili tri pravila za odlične rezultate

  1. Radite s maksimalno tri nijanse sjenila za oči.
  2. U vanjski kut oka nanesite tamnije boje, a prema unutra nanosite sve svjetlije nijanse.
  3. Prije šminkanja očiju nanesite primer za sjenila za oči, kako bi sjenila bila postojanija.

Birajte iz široke ponude boja na notino.hr, gdje možete pronaći kvalitetna sjenila za oči i palete sjenila svjetski poznatih brandova NYX Professional Makeup, MAC Cosmetics, Makeup Revolution i brojnih drugih!