Najbolji pokloni za božić - naše ideje

Lijepo zapakirani božićni poklon setovi na notino.hr - na vama je da odaberete!. Kozmetički setovi, parfemski poklon setovi i parfemi za svakoga, luksuzni pokloni za muškarce - sve na jednom mjestu. U ponudi su pokloni za žene, pokloni za muškarce, kao i pokloni za djecu.

 

Dame će oduševiti luksuzni pokloni za božić s kombinacijom parfema i kozmetičkih preparata istoga mirisa za još intenzivniji mirisni užitak. Mini parfemi, spakirani u setove, prekrasan su poklon pomoću kojeg ćete svakoga dana mirisati drugačije. I nemojmo zaboraviti ljubitelje make-upa i novog looka. Za njih su idealan poklon setovi dekorativne kozmetike.

Muškarce će zasigurno zadovoljiti poklon set za muškarce koji se sastoji od preparata za njegu brade i brkova ili kozmetički setovi sa proizvodima za kupanje. A što kažete na praktičan set sa parfemom, vodom poslije brijanja i gelom za tuširanje? To je idealan poklon za dečka!

A za najmlađe smo izabrali kozmetičke setove u boji s omiljenim likovima iz crtića - idealni pokloni za dječake i pokloni za djevojčice. Uljepšajte djeci kupanje veselim Malcima ili na primjer Spidermanom!

 

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Poklon set

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Brandovi

Prikaži više …
Najprodavaniji

12 3 59

12 3 4 5 59 Prikaži više