Set za nokte

Filter
Najprodavaniji

Setovi za nokte: Sve za lijepu manikuru u jednom paketu

Pokažite svoju savršenu manikuru i pedikuru. Pomoću profesionalnog seta za nokte možete se njima udobno nositi čak i kod kuće! U jednom pakiranju pronaći ćete sve što je potrebno za lakiranje i oblikovanje noktiju ili rezanje kutikule nokta. Samo odaberite!

Koje setove za nokte možete naći kod nas?

Tražite li profesionalni set za geliranje noktiju? Dodatke za manikuru? Ili samo želite kolekciju raznobojnih lakova za nokte? Sukladno tome odaberite set za nokte!

  • Set za manikuru obično uključuje škare i klještice za rezanje noktiju, turpiju za savršeno prilagođavanje oblika, pincetu ili odstranjivač kožice oko noktiju. Kod nas ćete pronaći kako manikirne garniture za žene tako i stilske muške garniture, koje su također prikladne za poklon.
  • Set lakova za nokte ponudit će vam paletu boja iz koje uvijek možete odabrati najbolju boju za svoj outfit ili trenutno raspoloženje. Ili kombinirajte više lakova i uživajte u razigranoj manikuri punoj boja. A ako želite što duže uživati ​​u lakiranim noktima, posegnite za setom dugotrajnih gel lakova.
  • Kompletni set za geliranje noktiju obično osim gel lakova sadrži i UV ili LED lampu za nokte, turpiju, sredstvo za odmašćivanje noktiju i ostale dodatke potrebne za oblikovanje gel noktiju. Kod nas ćete naći i setove za geliranje noktiju za početnike i za iskusne profesionalce.

Naš savjet: Poklon set lakova za nokte oduševit će svaku prijateljicu, sestru ili majku koja voli savršenu manikuru.

Bilo da tražite luksuzni set za manikuru, set za oblikovanje noktiju ili set lakova za nokte, kod nas najbolje ćete pronaći one najbolje od popularnih brandova NeoNail, Semilac Paris ili Bohemia Crystal. Uživajte u savršenim noktima svaki dan!