Gel lakovi za nokte

Najprodavaniji

Dovedite svoje nokte do savršenstva. Gel lakovi za nokte odlični su za postizanje visokog sjaja, lako se nanose i imaju dugotrajan učinak. Na notino.hr pronađite omiljenu boju ili eksperimentirajte s novim nijansama.

Gel lakovi će vam pomoći u kreiranju savršenih geliranih noktiju kod kuće kao u salonu – s UV lampom ili bez nje.

Koje vrste gel lakova postoje?

UV gelovi za nokte, koji očvrsnu pod UV svjetlom, dobro prianjaju na prirodne i umjetne nokte. Gelirani nokti su otporniji na grebanje i traju otprilike tri tjedna.

  • Jednofazni gel lakovi djeluju kao 3 u 1. Nanesite, po potrebi, u dva do tri sloja (podloga, modeliranje, završna obrada).
  • Trofazni gelovi za nokte pak imaju samo jednu namjenu: stvaranje podloge, modeliranje ili završna obrada.

Gel lakovi bez lampe funkcioniraju kao klasični lakovi za nokte. Međutim, imaju drugačiji sastav, zahvaljujući kojem traju do 14 dana. Osim toga, brže se suše od običnih lakova i lakše se skidaju.

Koju god varijantu izabrali, rezultat će biti sjajni gelirani nokti. Za postizanje profesionalnih rezultata, ne zaboravite da nanošenju gel lakova prethodi oblikovanje noktiju.

Isprobajte provjerene setove za gelirane nokte i kvalitetne gel lakove za nokte OPI, Sally Hansen, Le Mini Macaron i brojne druge. Koje ćete odabrati?