Parfemi Hugo Boss

O brandu hugo boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost. Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata.

Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu.

cijeli tekst sakriti tekst

Preporučujemo

Hugo BOSS: Budite šef svoga stila

Teško biste danas našli čovjeka koji nikada nije čuo za Hugo Boss. Tijekom gotovo 100 godina svojeg postojanja, od male tvrtke s 20 krojačica, Hugo Boss je postao modni gigant, i svakako jedan od lidera svijeta high-end odjeće i parfema. Hugo Boss ima gotovo 15.000 zaposlenika u više od 127 zemalja svijeta.

Svoj širok portfelj i vrhunsku kvalitetu Hugo Boss brend pokrio je svojim logom koji obećava da će kupci brenda u svakoj situaciji i u svim okolnostima biti savršeno odjeveni. Bilo da se radi o Hugo Boss odijelu, Hugo Boss cipelama, muškom ili ženskom mirisu, svi modni komadi koji nose ime ovoga brenda kupcima će savršeno pristajati. Tajne zanata kojima se koristi Hugo Boss nalaze se u njemačkom Metzingeru gdje se prije mnogo godina počela pisati povijest brenda.

Korijeni brenda Hugo Boss

Hugo Ferdinand Boss rodio se 8. srpnja 1885. kao peto dijete Heinricha Bossa i njegove žene Luise koji su bili vlasnici trgovine donjim rubljem. Dizajner Hugo Boss svoju je tvornicu za proizvodnju odjeće otvorio 1924. godine. Tada je zapošljavao između 20 i 30 krojačica, a cilj mu je bio odjenuti kupce od glave do pete.

Unatoč svjetskim zbivanjima koja su utjecala na brend tijekom godina, a ponekad ga i definirala, brend Hugo Boss opstao je sve do danas. A upravo je sadašnjost najbolja definicija Hugo Bossa i ono što brend nudi svojim kupcima.

Hugo Boss kao HUGO i kao BOSS

Sve do proljeća 2018. Hugo Boss naočale i mirise, ručne satove, haljine i odjela te Hugo Boss cipele mogli ste naći pod jedinstvenim logom i brendom Hugo Boss. Od proljeća 2018. se portfelj Hugo Bossa podijelio na brendove BOSS i HUGO. Oba nude odjeću, dodatke i parfeme, a svaki od njih poštuje iste visoke standarde kvalitete brenda Hugo Boss. Ovako odvojeni samo bolje zadovoljavaju želje ciljanih skupina prema kojima kreiraju kolekcije. Koja varijanta vama više odgovara?

Hugo. Boss.

Pod brendom BOSS pronaći ćete business odjeću vrhunske kvalitete, ali i modu za slobodno vrijeme za muškarce i žene. Muške ručne satove Hugo Boss, parfeme Hugo Boss BOSS, ali i druge proizvode iz kolekcije brenda BOSS karakterizira visoka sofisticiranost prvorazredne kvalitete i dizajna.

Za one koji više vole zadavati smjer nego slijediti utabane putove tu je kolekcija Hugo Boss HUGO. Odjeća za svaki dan, ženski mirisi Hugo Boss HUGO, ručni satovi, tenisice, svi oni u sebi spajaju odvažnost i ležernost. Hugo Boss HUGO posebno će se svidjeti mlađim kupcima.

Mirisi Hugo Boss

Među proizvodima brenda Hugo Boss BOSS i Hugo Boss HUGO mirisi Hugo Boss konstantno se nalaze na vrhu popularnosti. Hugo Boss voda nakon brijanja i dezodorans dopuna su proizvodima Hugo Boss EDT a EDP.

Muški parfemi HUGO BOSS

Među muškim parfemima Hugo Boss posebno se ističe legendarna kolekcija mirisa Hugo Boss BOSS Bottled. Toaletna voda Hugo Boss Bottled bestseler je na temelju kojeg je nastao niz varijanti poput Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense i Hugo Boss Bottled Unlimited, a verzije Tonic i Oud postale su omiljene mnogim muškarcima diljem svijeta.

U BOSS Bottled kolekciji nalaze se i vode poslije brijanja te dezodoransi što Hugo Boss poklon setove čini savršenima za svakog modernog muškarca.

Na čelu još jedne izvanredno uspješne mirisne Hugo Boss linije koja je oduševila osjetila muškaraca stoji toaletna voda Hugo Boss BOSS The Scent. Zavodljiv miris doživio je nastanak mnogih varijanti poput Boss The Scent Private Accord, još dublju parfemsku vodu Boss The Scent Absolute kao i Boss The Scent Intense.

Mirise Hugo Boss naći ćete na policama mlađe generacije muškaraca kojima su namijenjeni parfemi Hugo Boss HUGO. Savršen miris sigurno će pronaći u kolekcijama Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved i HUGO Iced.

Ženski parfemi Hugo BOSS

Ženski Hugo Boss mirisi simbol su luksuza baš kao i muške varijante. Miris Hugo Boss BOSS Ma Vie očarao je žene profinjenošću i elegancijom. Omiljen je kako u verziji parfemske, tako i verziji toaletne vode BOSS Ma Vie. Stoga nije čudo da spada među kultne svjetske parfeme. Boss The Scent For Her još je jedna zaokružena linija koja je postala bestseler na tržištu zajedno sa svojim muškim kolegama Boss The Scent For Him.

Neodoljiva senzualnost prožima čitavu kolekciju: od prve, jedinstvene parfemske vode Boss The Scent, preko dublje i intenzivnije Boss The Scent Absolute i Boss The Scent Intense, sve do parfemske vode ispunjene čežnjom Boss The Scent Private Accord. Koji god Hugo Boss parfem izabrali, on će uvijek biti nagrada puna užitka za vas ili savršen poklon za vaše najbliže.