Preskočite na glavni sadržaj

Rutina njege lica

Čišćenje, nanošenje seruma i na kraju krema. Svaki dan započnite i završite kratkim ritualom za prekrasnu i zdravu kožu. Odgovor na pitanje kako do predivne kože je jednostavniji nego što mislite. Kao što svakoga jutra i večeri perete zube, u svoju dnevnu rutinu uvedite čišćenje i hidrataciju kože. Izaberite kozmetiku za njegu lica po svojoj mjeri i upoznajte se s četiri osnovna koraka za njegu kože.  

Čišćenje i uklanjanje šminke

Temeljito uklanjanje šminke i čišćenje su osnova svakodnevne njege lica. Bez njih vaša koža ne bi mogla upiti potrebne hranjive sastojke i ubrzo bi vas počele mučiti začepljene pore.

Proizvode za uklanjanje šminke birajte prema tipu kože. Masnoj i mješovitoj koži će odgovarati gel za čišćenje koji se ispire vodom. Suha i osjetljiva koža će više cijeniti mlijeko ili ulje za uklanjanje šminke, koje se nanosi pamučnom blazinicom s kojom se sve nečistoće prebrišu s lica. Čišćenje dovršite vodom za lice i spremni ste za drugi korak.

Sve o čišćenju i uklanjanju šminke

cijeli tekst sakriti tekst

Piling i maska

Piling i masku za lice uvedite u svoju dnevnu rutinu najmanje jednom tjedno. Najprije pilingom odstranite odumrle stanice kože, potaknite cirkulaciju krvi i ubrzajte regeneraciju kože. Nanesite ga na vlažno lice, kružnim pokretima nježno umasirajte i potom isperite. 

Nakon toga nanesite masku s većom koncentracijom aktivnih sastojaka koja će koži pružiti maksimalnu njegu. Tip maske za lice izaberite prema aktualnim potrebama svoje kože. Traži li vaša koža više hidratacije ili će vam više koristiti crna maska za čišćenje problematične kože?

Pronađite odgovarajući piling i masku

cijeli tekst sakriti tekst

Serum za lice

Serum ima laganiju i nježniju konzistenciju od klasičnih krema za lice i stoga prodire u dublje slojeve kože. Kožu priprema za nanošenje kreme te višestruko pojačava njezino djelovanje.
 
Serum nježno utapkajte vršcima prstiju u očišćenu kožu i ostavite ga dovoljno dugo da se upije. Nakon toga možete napraviti završni korak vaše dnevne rutine.
 
 

Pronađite pravi serum za lice

cijeli tekst sakriti tekst

Krema za lice

Matirajuća krema za masnu, umirujuća za osjetljivu i krema protiv bora za zrelu kožu. Krema za lice hidratizira i hrani kožu te se bori protiv nesavršenosti poput akni i pigmentacijskih mrlja. Dovoljno je izabrati pravu prema vašoj dobi, problemima i tipu kože.  
 
Kremu nanesite na lice, vrat i dekolte ujutro i navečer. Navečer upotrijebite noćnu kremu, koja obnavlja i hrani kožu, a ujutro dnevnu, koja će kožu posvijetliti, zaštititi od vanjskih utjecaja i pripremiti za nanošenje šminke. Dnevnu rutinu dopunite još i posebnom kremom za okoloočno područje i balzamom za usne te se prepustite uživanju u osjećaju sjajne i zdrave kože!
 

Pronađite pravu kremu za lice

cijeli tekst sakriti tekst