Korejska kozmetika

Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   164
  •   41
  •   17
  •   4
  •   7
Najprodavaniji

Zašto biste trebali isprobati korejsku kozmetiku?

Neka vas inspiriraju korejski rituali za njegu kako bi vaša koža bila prekrasna i blistava baš poput kože azijskih žena! Korejska kozmetika s pravom je fenomen posljednjih godina. Ovi kvalitetni proizvodi po prihvatljivim cijenama osvojili su cijeli svijet.

Pojam Korean Beauty se u mnogočemu razlikuje od pojma klasične njege na koju smo navikli. Podrazumijeva upotrebu više od 12 proizvoda među kojima se nalaze ulja za lice, hranjive ampule i serumi za kožu. Korejska crna maska i korejske BB kreme samo su neki od vrhunskih proizvoda iz svijeta ljepote.

Korejska kozmetika brine o koži i ne sadrži parabene, već koristi posebne prirodne sastojke poput ginsenga, chia sjemenki, krumpira, pa čak i puževe sluzi. Njega lica na korejski način uvijek u obzir uzima individualne potrebe vaše kože.

Otkrijte najbolje brendove korejske kozmetike:

Kozmetika Missha sadrži netradicionalne sastojke poput voćne kiseline, aktivnog ugljena i ekstrakta morskog bilja. Najpoznatije su maske iz kolekcije Missha Pure Source.

Korejska kozmetika Erborian u sebi spaja stare, strogo čuvane korejske recepture, napravljene uz pomoć najnovije tehnologije. Isprobajte serum za matiranje kože Erborian Bamboo.

Korejski brend Mizon već je prijavio niz patenata vezanih uz proizvodnju kozmetike. Mizon je poznat po korištenju filtrata puževe sluzi koji potiče regeneraciju kože i sprečava nastajanje bora. U ponudi možete naći učinkovite kreme i serume protiv bora.

Brend KORIKA specijaliziran je za proizvodnju visoko kvalitetnih sheet maski za lice, ruke i stopala. U njima ćete, između ostalog, naći aktivne sastojke poput 24-karatnog zlata, ekstrakta svile, lavande i vode iz ledenjaka.

Korejski brend Klairs u svojim proizvodima koristi samo najučinkovitije svježe sastojke prikladne i za najosjetljiviju kožu. Njihova kozmetika ima umirujuće djelovanje.

Isprobajte kvalitetne proizvode K-Beauty brendova i dovedite svoju kožu do savršenstva!