Enzimski piling

Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   10
  •   4
  •   2
Najprodavaniji

Isprobajte novi način čišćenja kože! Enzimski piling na nježan i učinkovit način uklanja nečistoće i mrtve stanice kože. Ukoliko vas nakon upotrebe klasičnog pilinga s mikrozrncima svrbi koža, enzimski piling Alcina i Collistar je odlično rješenje i izbor!

Kako enzimi u pilingu djeluju?

Prirodni enzimi iz voćnih kiselina uklanjaju tvrdu kožu, otvaraju pore i zaglađuju, hidratiziraju kožu i djeluju protuupalno. Na početku, na podnošljivoj razini, možete osjetiti blage trnce i peckanje. Tijekom procesa eksfolijacije dolazi do regeneriranja kože i ujednačavanja tena.

Nanošenje enzimskog pilinga

Uvijek se držite priloženih uputa. Piling nanesite na čisto lice bez šminke (izbjegavajte okoloočno područje) i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Čim prođe predviđeno vrijeme, uklonite piling mlakom vodom. Nakon toga za bolju hidrataciju nanesite kremu za lice.

Enzimski piling je odličan za svaki tip kože i za svaku dob. Ipak, uzimajući u obzir to da je svaka koža specifična, u izuzetnim slučajevima može doći do alergijske reakcije. Stoga tijekom prve upotrebe budite oprezni i ostavite da djeluje kraće od preporučenog. Reagira li vaša koža dobro na piling, možete nastaviti s redovitom upotrebom.