Povrat robe

Postupak povrata robe

Mi u Notinu znamo da se Korisnik naše usluge Internet trgovine www.notino.hr može predomisliti u pogledu izbora predmeta kupnje.

Politika Notina dozvoljava da se Korisnik usluge može predomisliti u pogledu kupljenog proizvoda, odustati od kupnje i vratiti robu, pod uvjetima utvrđenim Općim uvjetima poslovanja i politike povrata robe.

U pravilu Korisnik usluge može odustati od kupnje i izvršiti povrat robe u roku od 90 dana od dana preuzimanja robe. Korisnik usluge dužan je obavijestiti Notino o povratu/otkazu.

Obrazac za povrat robe možete preuzeti ovdje.

Odustanak od kupnje bez navođenja razloga nije moguć ukoliko je proizvod djelomično potrošen. Također, iz higijenskih razloga nije moguće izvršiti povrat robe namijenjene za higijenske potrebe (npr. ruž za usne, kreme, šamponi, kistovi za make-up, četkice za zube, epilatori, aparati za brijanje i sl.). Ukoliko proizvodi koji se vrate, ne budu kompletni ili su oštećeni ili vidljivo potrošeni, prodavač može tražiti naknadu štete.

Nije dozvoljeno izvršiti zamjenu ili povrat proizvoda koji izazivaju alergijske reakcije.

Molimo upoznajte se s našim Općim uvjetima poslovanja za detaljne informacije o našoj politici povrata robe.

Povrat robe molimo izvršiti u roku od 90 dana od dana preuzimanja robe na sljedeću adresu:                                                      

Notino.hr

Zagrebačka 21,

Jalševec Nartski, 10372 Rugvica

Povrat novca za vraćenu robu izvršit će se u roku od 14 radnih dana nakon što primimo robu. Troškove povrata robe snosi Korisnik usluge. Roba za koju je izvršen povrat, mora biti u originalnoj ambalaži i neoštećena. U slučaju da je proizvod koji je Korisniku isporučen uništen ili neupotrebljiv, potrebno je kontaktirati Notino direktno na telefon ili e-mail: info@notino.hr

U slučaju da je proizvod koji je Korisniku isporučen uništen ili neupotrebljiv, Korisnik ima pravo u roku od 60 dana izvršiti povrat takvih proizvoda nakon čega će mu proizvod biti zamijenjen ili izvršen povrat uplaćenih sredstava za taj proizvod. Rok za povrat u ovom slučaju računa se od dana nakon što je Korisnik preuzeo narudžbu.

Korisnik je dužan pisanim putem obavijestiti Notino o uništenom ili neupotrebljivom proizvodu, a Notino može zahtijevati fotografiju kao dokaz na kojem se temelji zahtjev. Za detaljnije informacije o postupku povrata, detaljnije se možete upoznati u našim Općim uvjetima poslovanja.

Ako imate dodatna pitanja, slobodno se obratite na info@notino.hr ili na broj telefona 01/ 775 7297.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.

Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.