Uvjeti poslovanja NOTINO VIP KLUB

I.     Preambula

 1. Notino VIP klub predstavlja novu dimenziju doživljaja u kupovini. Članstvom u Notino VIP klubu, kao član, dobivate nove mogućnosti pri kupovini u internet trgovini Notino. Svatko od nas je jedinstven, a mi u Notinu vjerujemo da se posebnosti svakoga klijenta mora prilagoditi i naša trgovina. Internet trgovina Notino je istodobno unikatna trgovina svakoga člana VIP kluba.
 2. Kao član VIP kluba primate ponudu internet trgovine, kao i upozorenje na odabrane proizvode prilagođene Vama i Vašim željama. Takva prilagodba u maksimalnoj mogućoj mjeri kupovinu u našoj internet trgovini čini ugodnijom. Uvijek ćete nam se rado vraćati. U isto vrijeme, uštedjet ćete svoje dragocjeno vrijeme zato što ćemo Vas na zanimljive proizvode upozoriti bez potrebe pretraživanja u našoj bogatoj ponudi. Također, nećete morati iznova popunjavati svoje podatke za dostavu. Mi ćemo ih zapamtiti.
 3. Kako bismo Vam mogli ponuditi navedene usluge, potrebno je da nam pružite osobne podatke koje ćemo koristiti i obrađivati pod dolje navedenim uvjetima.
 4. Članstvom ćete uštedjeti ne samo vrijeme, već i novac. Članovima VIP kluba ponuđeni su specijalni popusti na odabranu robu.

 

II.    Sklapanje ugovora o članstvu u Notino VIP klubu

 1. Klikom na polje „registrirati” dajete suglasnost s ovim uvjetima članstva u Notino VIP klubu i sklapate s nama, odnosno s društvom „Notino, sro, Londýnské náměstí 881/6, 639 00 Brno, Češka Republika,HR44901243277“. (u daljem tekstu: Notino ili „mi”), ugovor o članstvu u Notino VIP klubu. Na osnovu ovog Ugovora, Notino je i voditelj obrade osobnih podataka.
 2. Član Notino VIP kluba može biti samo osoba poslovno sposobna. Sklapanjem ugovora o članstvu izjavljujete da Vaša poslovna sposobnost nije ograničena.
 3. Željeli bismo Vas upozoriti da je ugovor o članstvu samostalni ugovor, reguliran ovdje navedenim pravilima i nije povezan s postojanjem drugih (prije svega onih o kupovini) ugovora sklopljenih između nas.
 4. Ovaj Ugovor sklapa se na hrvatskom jeziku i kod nas će biti pohranjen u elektronskom obliku pri čemu ćete potvrdu o sklapanju primiti na adresu e-pošte. Ovaj Ugovor bit će dostupan u elektronskom obliku na našim internet stranicama pod Vašim profilom.

 

III.  Predmet Ugovora

 1. Ovim se obvezujemo da ćemo na osnovu osobnih podataka, navedenih u stavku 2 koje ste nam pružili, iste obrađivati i vrednovati (izraditi profil, ali bez bilo kakvih pravnih učinaka prema Vama) i na osnovu njihove analize ćemo Vam slati sljedeći personalizirani sadržaj:
 • a) Prvenstvo slanja informacija o specijalnim akcijama s popustima i ograničenim ponudama;
 • b) Prvenstvo slanja informacija o novim proizvodima u našoj ponudi, narudžbama unaprijed i slično;
 • c) Priprema specijalnih akcija za članove VIP kluba, koje neće biti na raspolaganju osobama koje nisu članovi kluba;
 • d) Upozorenje na Vaše nedovršene narudžbe;
 • e) Za članove VIP kluba osigurati mogućnost besplatne dostave pri kupovini odabranih proizvoda;
 • f) Prilagodba ponude internet trgovine i prikazanih reklama prema Vašim preferencijama;
 • g) Sigurno pohranjivanje Vaših podataka ili podataka o dostavi, kako ih ne biste morali ponovo popunjavati;
 • h) Omogućavanje direktnog pristupa podacima koje ste nam pružili i njihovo uređivanje u okviru Vašeg profila
 1. U svrhu ispunjavanja obveza na osnovu ovog Ugovora, pružate nam radi obrade i vrednovanja (izrade profila, ali bez bilo kakvih pravnih učinaka prema Vama) osobne podatke u opsegu ime, prezime, datum rođenja, prebivalište, e-mail, telefonski broj, spol, informacije o Vašim kupovinama, o plaćenim iznosima, o korisničkom ponašanju na stranicama internet trgovine www.notino.hr ili mobilnoj aplikaciji, automatski generirane informacije, kao što su informacije o pretraživanju, koje proizvode ste na našim stranicama gledali, informacije o Vašem računalu, internet priključku i podaci o Vašem operativnom sustavu, sve to u svrhu ispunjavanja naših obaveza na osnovu ovog Ugovora.
 2. Istodobno nam na osnovu ovog Ugovora dajete ovlaštenje da s osobnim podacima, u smislu stavka 1 i stavka 2 ovoga članka, raspolažemo tako da obradu i vrednovanje (izradu profila, ali bez bilo kakvih pravnih učinaka prema Vama) možemo povjeriti izvršitelju obrade i to i u drugim zemljama EU.
 3. Obratiti Vam se u svrhu statistike i upita.
 4. Ipak, nikakva evaluacija na osnovu stavka 1, stavka 2, stavka 3 i stavka 4 neće imati nikakve pravno relevantne posljedice za Vas.
 5. Osobne podatke radi administrativnih svrha možemo pružiti i drugim osobama u okviru grupe NOTINO.
 6. Kao član Notino VIP kluba ovlašteni ste i u isto vrijeme obvezni pružiti neophodne podatke te iste ažurirati. Pravna osnova i svrha obrade osobnih podataka je ispunjavanje ovog Ugovora s naše strane, a u slučaju stavka 5 radi se o obradi na osnovu legitimnog interesa.

 

IV.  Cijena za usluge

 1. Članstvo u klubu je besplatno poput naših, gore navedenih, pružanih usluga koje su u svezi s ovim članstvom.

 

V.   Trajanje ugovora

 1. Ugovor se sklapa na razdoblje članstva u Notino VIP klubu.
 2. Svaka strana ovlaštena je raskinuti ga i bez obrazloženja. Otkazni rok je 30 dana od uručenja otkaza drugoj strani.
 3. Obrađivani osobni podaci bit će obrisani najkasnije do 30 dana od raskidanja ugovora.
 4. S obzirom na činjenicu da se radi o ugovoru koji se sklapa na daljinu, imate pravo bez navođenja razloga od ugovora odustati 14 dana od dana sklapanja istog. Do odustajanja će doći tako što ćete nam napisati e-mail navodeći da od ovog ugovora odustajete, napisat ćete broj ugovora i potpisat ćete se punim imenom.

 

VI.  Završne odredbe

 1. U svezi zaštite osobnih podataka možete pogledati i dokument Načela o zaštiti osobnih podataka.
 2. Korisnici usluga mogu svoje prigovore vezane uz rad Internet trgovine, kao i u vezi s ugovornim i zakonskim obvezama Davatelja usluge odnosno Internet trgovine, podnijeti elektronskom ili redovnom preporučenom poštom na adresu Davatelja usluge. Davatelj usluge dužan je potvrditi da je zaprimio pisani prigovor Korisnika i obavijestiti Korisnika o postupku i vremenu za rješavanje iste. Budući da je sjedište Davatelja usluge u zemlji članici EU u pogledu pritužbi i sporova primjenjuju se Odredbe Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova, a korištenjem linka http://ec.europa.eu/odr.
 3. Odstupanje od ovih Uvjeta poslovanja moguće je samo uz pismenu suglasnost obiju strana. Dodatni ili različiti uvjeti poslovnog partnera ne primjenjuju se na ugovorne odnose navedene u ovim Uvjetima poslovanja.
 4. Tekst ovih Uvjeta poslovanja Notino može mijenjati ili dopunjavati. Ova odredba ne utječe na prava i obveze nastale za vrijeme valjanosti prethodnog teksta Uvjeta poslovanja. O promjeni Uvjeta poslovanja primit ćete obavijest putem e-pošte. U slučaju promjene imate mogućnost odbijanja iste i raskidanja ugovora.
 5. Ovi UVJETI POSLOVANJA Notino VIP klub stupaju na snagu i vrijede od dana 1.5.2018. godine.
 6. Uvjete poslovanja možete preuzeti ovdje.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.
Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.