Preskočite na glavni sadržaj

Samo originalni proizvodi

Proizvode koje kod nas kupujete nabavljamo isključivo od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfumerije.

Na tržištu smo od 2004. godine i od tada smo isporučili tisuće paketa našim kupcima. Cijelo vrijeme prodajemo samo originalne proizvode, jer u suprotnom to ne bi bilo u skladu s našim etičkim kodeksom. Dugotrajnost našeg postojanja, zajedno s našim neprestanim razvojem, je dokaz visoke kvalitete naših usluga i proizvoda koje prodajemo.

Kao jamstvo kvalitete mogu poslužiti i preporuke naših trgovačkih partnera. Kao jedna od prvih online trgovina smo postali članovi udruge za elektronsku komerciju APEK. Ova udruga koja je uključena u razvijanje e-trgovine u Rep. Češkoj, daje certifikat trgovcima koji ispunjavaju najstrože kriterije. U slučaju da prodajemo neoriginalnu robu, isti certifikat bi nam oduzeli. Svaka e-trgovina je temeljito revidirana. U reviziju je uključena i anonimna kupovina, gdje se provjerava kvaliteta robe i artikala.

Godine 2006. smo dobili certifikat SOAP koje daje poznato Društvo za zaštitu potrošača Rep. Češke, a od 2008.g. primili smo i priznanje kodeks korporativnog upravljanja, također od Društva za zaštitu potrošača.

Zašto smo tako pristupačni?

"Zašto su kod vas proizvodi tako jeftini"? To je bez sumnje jedno od najučestalijih pitanja naših korisnika. Kako je moguće da su naše cijene često za 70% niže nego u klasičnim trgovinama, ako imamo istog distributera?

Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Zahvaljujući svim ovim čimbenicima mi Vam možemo ponuditi cijenu koju nećete nigdje naći.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.
Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.