Zamjenski žileti, britvice i planšete

Najprodavaniji

Pronađite prave žilete ili britvice za vaš aparat za brijanje

Ne ostavlja li vaš brijač glatke rezultate kao prije? Vrijeme je da promijenite britvice! Nabavite dovoljnu zalihu zamjenskih britvica ili žileta tako da je vaš brijač uvijek spremam za precizan rad.   

Kako odabrati prave žilete za brijanje ili rezervne britvice?

Izuzetno je jednostavno. Ako tražite najbolje žilete, to su jednostavno one koje odgovaraju vašem brijaču. Na Notino se u opisu proizvoda uvijek navodi kompatibilnost stroja s žiletom ili rezervnim britvicama.

Koliko traju rezni rubovi žileta ili britvica?

Optimalno oštri podnijet će nekoliko brijanja. To se obično odnosi čak i na žilete za jednokratnu upotrebu. S električnim je strojevima malo lakše. Nije potrebno mijenjati britvicu ili glavu više od otprilike jednom godišnje. Samo slijedite upute proizvođača.

Zamjenske britvice i žileti za brijače za mokro brijanje  

  • Zamjenske glave (ili također britvice) obično s 3 do 5 oštrica su među najčešćim izborima. Uklapaju se u popularne brijače Gillette, Wilkinson i druge. Uz oštre oštrice, zamjenske britvice često su opremljene i hidratantnom trakom za smanjenje iritacije, zaštitnim elementima ili drugim poboljšanjima koja olakšavaju brijanje.
  • Klasični žileti za brijače apsolutna su nostalgija, ali svejedno izvrsno funkcioniraju! Oni se uklapaju samo u određene vrste brijača, gdje je uvijek umetnut jedan žilet. Zamjenski žileti obično se pakiraju pojedinačno u 5 ili 10 komada. Na vama je hoćete li odabrati žilete Wilkinson ili ćete se riješiti strništa žiletom Gillette.
  • Jednokratne žilete, točnije jednokratne brijače, uvijek je dobro držati na zalihi. Na primjer, za kraća putovanja kada više ne želite nositi svoj brijač natrag ili će vas spasiti ako nemate vremena za nadopunu zalihe zamjenskih glava.

Britvice i ostali rezervni dijelovi za električne brijače

  • Britvica je bitna za funkcionalnost vašeg električnog brijača i glatke rezultate. Obično zahtijeva zamjenu svakih nekoliko mjeseci - uvijek slijedite upute proizvođača.
  • Glave za brijanje također se mogu istrošiti, a nije potrebno odmah kupiti novi brijač. Na Notino možete kupiti zamjenske glave za brijače (glave za brijanje) i zasebne zamjenske britvice.

Izbjegavajte iritaciju kože prilikom brijanja tupom oštricom i na vrijeme je zamijenite novom. U našoj ćete ponudi pronaći širok izbor zamjenskih glava, britvica i žileta, uključujući popularne Philips OneBlade britvice, žilete Gillette ili Wilkinson Sword i britvice za Braun brijače. Samo odaberite!