Gillette Venus Extra Smoothzamjenske britvice

Gillette Venus Extra Smooth zamjenske britvice
Gillette Venus Extra Smooth zamjenske britvice
4 kom
121,50kn

Kod: GIL0081 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 24. 09. 2020.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 28. 09. 2020.

Opis proizvoda Gillette Venus Extra Smooth

Maštate o božanstveno glatkoj koži bez nepoželjnih dlačica? Zamjenske britvice Gillette Venus Extra Smooth omogućavaju izuzetno glatko brijanje sa savršenim rezultatima. Svaka britvica ima pet oštrih žileta koji će se prilagoditi svakom pregibu i zahvatiti svaku dlačicu tik uz korijen - a to znači duže uživanje u osjećaju glatke kože.

Fleksibilna, zaobljena glava dopire i do teško dostupnih mjesta. Podmazive trake oko oštrica osiguravaju savršeno klizanje britvice po koži. Koža nakon brijanja ostaje hidratizirana i meka.

Karakteristike:

  • zamjenske britvice s 5 oštrica za savršeno glatku kožu
  • za precizno brijanje s dugotrajnijim rezultatima
  • lubrikantna traka oko oštrica olakšava rukovanje brijačem
  • za sve vrste aparata za brijanje Venus (osim Simply Venus)

Način upotrebe:
Upotrebljavajte za brijanje kože zajedno s držačem aparata za brijanje. Za bolje rezultate koristite u kombinaciji s kremom ili pjenom za brijanje. Ako su oštrice tupe, zamijenite staru britvicu novom.

O brendu Gillette

Brand Gillette se fokusira na proizvodnju kozmetike za brijanje, kao i na kvalitetne brijače. Tvrtku je osnovao 1895. godine američki trgovac King Camp, i već od samog početka svoju pažnju obratio je na proizvodnju savršene britve za brijanje.

Sistem Mach3 pruža savršeno brijanje “u jednom potezu”, Fusion brije i teško dostupna mjesta, i to zahvaljujući 5 glavica s britvom i jednoj glavici za ravnanje. Slogan tvrtke Gillette glasi “Za muškarce samo najbolje”, ali danas ćete u ponudi pronaći i kozmetiku i brijače i za žene. Kolekcija Gillette Venus je namijenjena samo nježnom spolu.

Ocjena Gillette Venus Extra Smooth