Skip to main content

Mirisni vosak za aroma lampu

Najprodavaniji

Otkrijte nevjerojatne mirise mirisnih voskova

Zapalite iskru inspiracije, stvorite romantičnu ili opuštajuću atmosferu. Mirisni voskovi za aroma lampu proizvode se u beskrajno velikom broju mirisa i mirisnih kombinacija. Što kažete na mirisni vosak s mirisom voća, cvijeća, začina, slastica ili svježe opranog rublja?

Prednost mirisnih voskova je u tome što se u zrak ispušta samo esencijalno ulje, dok vosak ostaje u posudici. Mirisni vosak ispunit će prostoriju intenzivnim mirisom tijekom otprilike 20 sati.

Od čega se proizvode mirisni voskovi?

Mirisni voskovi za aroma lampu proizvode se od esencijalnih ulja i voska, uglavnom parafinskog. Ako tražite prirodnu alternativu, isprobajte pčelinje, biljne ili sojine mirisne voskove. Oni su prirodni, a stoga i bezopasni po zdravlje odraslih, djece i životinja.

Upute za upotrebu mirisnih voskova za aroma lampu

  • ✓ Vosak u aroma lampi otopite s pomoću čajne svijeće (osim električne aroma lampe).
  • ✓ Mirisni vosak nikad ne stavljajte u vodu, nego ga smjestite izravno u posudu.
  • ✓ Možete staviti cijeli vosak za aroma lampu ili, na primjer, manji komadić od svakog mirisa. No uvijek pripazite da se vosak, nakon što se otopi, ne prelijeva!
  • ✓ Kad vosak za aroma lampu nakon nekog vremena prestane mirisati, zamijenite ga novim.
  • ✓ Najbolji način da očistite vosak iz aroma lampe je da pustite vosak da se lagano stvrdne, a zatim ga izvadite, primjerice maramicom.

A koji su mirisni voskovi najpopularniji? Mirisni voskovi Yankee Candle poznati su po najoriginalnijim mirisima za svaku priliku. Možete ih, naravno, pronaći i na notino.hr, kao i druge mirisne voskove i mirisna ulja za aroma lampu.