Mirisni štapići

Najprodavaniji

Ispunite svoj dom ili ured omiljenim mirisom i uživajte u odmoru od svakodnevnog stresa. Mirisni štapići stvaraju ugodnu atmosferu, pozitivno djeluju na psihičko stanje i služe kao moderni dodatak svakom interijeru. Luksuzni mirisni štapići Smells like Spell ili Ashleigh & Burwood London, izbor je na vama!

Djelovanje mirisnih štapića

Mirisni štapići mogu se upotrijebiti za aromaterapiju, kojom ćete, pomoću mirisa, smanjiti stres i umor. Osim toga, imaju dezinfekcijski učinak. Na notino.hr pronaći ćete mirise koji vam mogu pomoći s koncentracijom, stvoriti romantičnu atmosferu ili pak atmosferu sigurnog doma. Za kojim ćete posegnuti?

Jednostavna upotreba mirisnih štapića

Zapalite vrh mirisnog štapića, ugasite plamen i ostavite ga da tinja. Postavite ga na čvrstu površinu u držač za mirisne štapiće. Obratite pozornost na propuh u prostoriji te nestašnu djecu i kućne ljubimce koji bi mogli srušiti štapić.

Poboljšajte učinke prirodnih mirisnih štapića za dom savršenim ambijentom za opuštanje. Zajedno sa štapićem, upalite i svijeću, naslonite se na jastuk, pokrijte se mekanom dekom, skuhajte si čaj i uživajte u omiljenoj knjizi. Ukratko, uživajte u trenucima za sebe.