Smells Like Spells Norse Magic Thormirisni štapići (concentration/career)

Smells Like Spells Norse Magic Thor mirisni štapići (concentration/career)
Smells Like Spells Norse Magic Thor mirisni štapići (concentration/career)
50 g
53,00kn

Kod: VZR12302 | Dostupno
1
Poklon za vas
Jedinstven poklon! Potrošite više od 350 kn na proizvode Smells Like Spells i u košarici odaberite svijeću gratis u punoj veličini.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
utorak 01. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 03. 12. 2020.

Opis parfema Smells Like Spells Norse Magic Thor
Sastav

Mirisni štapići Smells Like Spells Norse Magic Thor pogodni su za unošenje mirisa u interijere, kao i za stvaranje ugodne atmosfere. Djeluju antistresno, imaju pozitivni učinak na ljudsku psihu, smiruju um i djeluju također dezinfekcijski.

Svojstva:

  • biljna aroma
  • veganski proizvod
  • orijentalna aroma

Sastojci:

  • 100 % prirodni sastojci
  • netoksični sastojci

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute. Upalite vrh mirisnog štapića i ugasite plamen. Stavite štapić u držač. Izbjegavajte propuh u prostoriji. Držač stavite na čvrstu površinu kako biste spriječili da ne padne. Ne ostavljajte proizvod u domašaju djece ili kućnih ljubimaca.

Sastav

Sadržaj
bilje, bobice borovice, Nard
Mirisi za dom
biljni

O brendu Smells Like Spells

Učinite svoj život zanimljivijim uz kapljicu magije. Smells Like Spells su originalne, ručno napravljene mirisne svijeće i aroma difuzori koji su spoj narodne mudrosti i najnovijih postupaka u modernoj proizvodnji parfema.

Litvanski brand vodi računa da njegovi proizvodi djeluju nježno i elegantno. Stoga su aroma difuzori i svijeće Smells Like Spells proizvedeni samo od čisto prirodnih sirovina. Drvo, lan i sojin vosak ovdje su na prvom mjestu. Proizvodi imaju i uvijek unikatan miris kreiran sukladno pravilima tradicionalne aromaterapije, koja koristi pozitivne učinke bilja i začina. Zahvaljujući svojem magičnom karakteru vašoj će svakodnevici dati nesvakidašnju čar.

Sve svijeće i aroma difuzori Smells Like Spells dobili su ime po junacima iz nordijske mitologije, koja se tradicionalno povezuje s unikatnom duhovnom moći i pomaže vam da u život prizovete upravo ono što vam u tom trenutku treba. Pa neka poslije pričaju da čarolija ne postoji.

Ocjena Smells Like Spells Norse Magic Thor