Brijači sa žiletima i jednokratni brijači

Najprodavaniji

Proizvodi za brzo, jednostavno i precizno brijanje. Na notino.hr možete pronaći najbolje brijače sa žiletima, brijače sa zamjenskim britvicama i jednokratne brijače za mokro brijanje brandova Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett i ostalih provjerenih brandova.

Koji brijač za muškarce izabrati?

  • Jednokratne britvice za brijanje: Jednokratni brijači idealni su za muškarce koji se briju povremeno i ne žele trošiti novac na brijače i zamjenske britvice i žilete. Jednokratne britvice za muškarce su lagane, kompaktne i ne zahtijevaju posebno održavanje.
  • Klasični brijač sa žiletima: Metalne brijače sa žiletima upotrebljavajte zajedno s pjenom za brijanje. Rezultati su iznimno precizni, a koža glatka. Kvalitetniji brijači uklanjaju čak i mrtve stanice kože! Jedan žilet pogodan je za pet do sedam brijanja.
  • Brijač sa zamjenskim britvicama: Brijač sa zamjenskim britvicama za muškarce praktičnog je dizajna i, zahvaljujući pokretnoj glavi, na siguran način uklanja dlačice i s teže dostupnih mjesta. Brijač će vam trajati i do nekoliko godina, a zamjenske glave trebate mijenjati svakih nekoliko tjedana.

Četiri koraka za ispravno brijanje

  1. Navlažite lice toplom vodom i nanesite sapun, pjenu ili gel za brijanje. Klasični brijači jednostavnije klize po koži.
  2. Brijanje treba provoditi laganim, nježnim pokretima. Krenite od osjetljivih mjesta, vrata i brade, a zatim obrijte obraze i brkove.
  3. Britvice brijača ispirite za vrijeme brijanja te, po potrebi, na lice ponovno nanesite proizvod za brijanje.
  4. Nakon brijanja umijte lice i nanesite hidratantnu kremu ili losion poslije brijanja.

Ne zanimaju vas klasični brijači sa zamjenskim britvicama ni jednokratni brijači? Glatko lice možete postići i na drugi način. Isprobajte električni brijač, koji učinkovito uklanja dlačice, ili britvu za brijanje, za ljubitelje tradicionalnog brijanja.