Gillette Fusion5 Proglide brijač + zamjenske britvice

1×
Gillette Fusion5 Proglide brijač + zamjenske britvice
Gillette Fusion5 Proglide brijač + zamjenske britvice
10 kom
320,90kn

Kod: GIL02777 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 20. 01. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 22. 01. 2021.

Opis proizvoda Gillette Fusion5 Proglide

Maštate o preciznom i savršenom brijanju? Možete prestati, jer tu je brijač Gillette Fusion5 Proglide. Britvica s pet oštrica toliko je savršena da ćete je jedva osjetiti na svojoj koži. Zahvaljujući tehnologiji FlexBall glava brijača savršeno će se prilagoditi svim konturama lica i neće propustiti ni dlačicu. Teško dostupna mjesta lako ćete obrijati zahvaljujući preciznom trimeru na stražnjoj strani britvice.

Za ugodan osjećaj tijekom brijanja svaka britvica sadrži hidratantnu traku Lubrastrip obogaćenu lubrikantnim uljima. Zahvaljujući njima, oštrice savršeno prijanjaju i lako klize po koži, uklanjajući mogućnost iritacije i rizik od ozljede. Rezultat je savršeno glatka koža bez kompromisa.

Karakteristike:

  • pomična glava savršeno se prilagođava svim konturama lica i ne propušta nijednu dlaku
  • britvica s pet oštrica za ugodno brijanje bez iritacije
  • trimer za precizno oblikovanje teško dostupnih mjesta (oko nosa i ušiju)
  • lubrikantna traka olakšava klizanje britvice po koži
  • britvice ostaju oštre tijekom 30 dana korištenja

Upute za upotrebu:
Nanesite gel ili pjenu za brijanje na željeno područje i obrijte dlačice ili bradu kratkim potezima u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačica.

O brendu Gillette

Brand Gillette se fokusira na proizvodnju kozmetike za brijanje, kao i na kvalitetne brijače. Tvrtku je osnovao 1895. godine američki trgovac King Camp, i već od samog početka svoju pažnju obratio je na proizvodnju savršene britve za brijanje.

Sistem Mach3 pruža savršeno brijanje “u jednom potezu”, Fusion brije i teško dostupna mjesta, i to zahvaljujući 5 glavica s britvom i jednoj glavici za ravnanje. Slogan tvrtke Gillette glasi “Za muškarce samo najbolje”, ali danas ćete u ponudi pronaći i kozmetiku i brijače i za žene. Kolekcija Gillette Venus je namijenjena samo nježnom spolu.

Ocjena Gillette Fusion5 Proglide1