Pasta za izbjeljivanje zubi

Najprodavaniji

Izaberite pastu za izbjeljivanje zubi

Tražite povoljan način za izbjeljivanje zubi kod kuće? Ili se jednostavno bojite zubara? Pasta za izbjeljivanje zubi osigurava odlične rezultate već nakon nekoliko upotreba.

Kako djeluje pasta za izbjeljivanje zubi?

Glavni zadatak paste za izbjeljivanje zubi je uklanjanje pigmentacije od kave, čaja i jela s površine cakline. Na taj način zubima vraća prirodnu bijelu boju.

Paste za izbjeljivanje zubi mogu djelovati na dva načina: fizikalno i kemijski. Prvi tip paste za zube sadrži veću količinu abrazivnih sastojaka, odnosno malih čestica koje mehanički bruse zubnu caklinu.

Paste za izbjeljivanje zubi koje djeluju na kemijskom principu sadrže peroksid koji uklanja pigmentaciju u samoj strukturi zubi.

Crna pasta za izbjeljivanje zubi

Želite li izbijeliti zube na prirodan način? Isprobajte izbjeljivanje zubi aktivnim ugljenom! Tzv. crna pasta za izbjeljivanje zubi, koja je u posljednje vrijeme postala pravi hit, pružit će vam zadovoljavajuće rezultate. Za njezinu boju zaslužan je aktivni ugljen, koji nježno i na prirodan način uklanja plak i mrlje sa zubi.

SAVJET: Jednako popularni kao crna pasta za zube su i puderi za izbjeljivanje zubi, koji će vašim zubima vratiti blistavo bijelu boju. Puder za izbjeljivanje zubi djeluje na jednak način kao i pasta za izbjeljivanje zubi, jedina je razlika to što zube čisti upravo praškasti dio, a ne prašak spojen vezivom.

Koliko traje izbjeljivanje zubi pastom?

Čak ni najbolja pasta za izbjeljivanje zubi ne pruža jednake rezultate kao profesionalno izbjeljivanje zubi. Sve ovisi o pasti za izbjeljivanje zubi, njezinom sastavu i učinku izbjeljivanja.

Ako želite posvijetliti zube za jednu do dvije nijanse, onda je pasta za izbjeljivanje zubi idealno rješenje za vas. Rezultati će biti vidljivi nakon nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci.

Neka vaš osmijeh zablista! Kod nas možete pronaći mnoštvo učinkovitih pasta za izbjeljivanje zubi omiljenih brandova, kao što su Swissdent, Curaprox, Opalescence i Oral B.