Uvijači za kosu

Najprodavaniji

Uvijači za kosu za odlične cijene: uvijač za lokne, rotirajuća četka, uvijači i pegle za kosu 2 u 1

Dosadila Vam je Vaša ravna kosa? Odličan par kovrča za kosu bit će Vaš najbolji saveznik u postizanju veličanstvenih kovrča.

Notino vam nudi odličan uređaj za kovrčanje kose te ostala pomagala provjerenih brandova poput Babyliss i label.m. Samo provjereno kvalitetni uređaji za kovrčanje kose dat će vašoj kosi prekrasnu valovitu formu, u potpunosti bez oštećenja i isušivanja vaše kose. Za najbolje rezultate koristite sprej za toplinsku zaštitu vaše kose te losion za očuvanje vaših kovrči!

Koji uvijač za kosu odabrati?

Napravite elegantne valove, razigrane kovrče ili nesputane beach waves. Isprobajte kvalitetne uvijače za kosu brendova PhilipsRowenta i BaByliss koji će se pobrinuti o savršenom stylingu za posao ili izlazak!

Uvijač za kosu s kliještima

Predstavljamo klasičan uvijač za kosu. Uz pomoć kliješta lako ćete pričvrstiti kosu, a ravnomjerna širina pobrinut će se za simetrične valove.

Uvijač za kosu koničnog oblika

Zahvaljujući svojem obliku stvara prirodne kovrče koje su šire kod korijena i postupno se sužavaju. Koristite zaštitne rukavice kako biste se zaštitili jer postoji rizik od opeklina prstiju prilikom uvijanja kose.

Automatski uvijač za kosu

Automatski namotava pramen kose i uvija ga u sekundi. Stvorit će ravnomjerne lokne i uštedit će vam vrijeme. Ovaj uvijač odličan je izbor za svakodnevnu upotrebu ili kada nemate vremena.

Uvijač za trostruke kovrče

Stvara drugačije kovrče od klasičnog uvijača. Pojedinačne pramenove postupne treba stavljati duž duljine uvijača za trostruke kovrče, a s njime ćete kreirati pravilne manje kovrče. Kako biste stvorili što bolji izgled, lagano raščešljate kovrče i to će stvoriti prirodan izgled kose.

Rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose

Rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose kombinira prednosti sušila za kosu i okrugle četke. Uz pomoć rotirajuće četke stvorit ćete prirodne kovrče odmah nakon pranja kose, i dodati volumen svojoj frizuri. Rotirajuća četka s ionizatorom ne uništava kosu već je hidratizira.

Osim ove osnovne verzije, možete pronaći i njezine razne varijante ili kombinaciju s nekoliko različitih funkcija:

Putni uvijač za kosu ili uvijač za sušenje i oblikovanje kose

Nezaobilazan dodatak svake žene koja želi izgledati sjajno i tijekom putovanja bez obzira putujete li jednom godišnje ili svaki drugi tjedan. Mini uvijač pobrinut će se da imate savršenu frizuru gdje god se nalazili.

Multifunkcionalni uvijač za kosu

Pravo rješenje za uštedu prostora. Isprobajte uvijač i peglu za kosu 2 u 1, kako biste kreirali romantične valove, ali i savršeno ravnu i glatku frizuru.

Kako izabrati uvijač za kosu?

Pridržavajte se uputa o svojstvima i funkciji. Prije nego li odaberete uvijač za velike ili male kovrče, u skladu s njezinim osnovnim funkcijama i upotrebom, razmotrite i ostale značajke. Dužina kabela, površina uvijača i druge praktične informacije pomoći će vam pri odabiru:

 • Površina uvijača za kosu utječe na izgled, ali najviše na količinu oštećenja kose prilikom uvijanja.
 • Površina od titana je otporna, smanjuje učinke statičkog elektriciteta, stvara blage valove i brzo se zagrijava.
 • Keramički uvijač nježan je prema kosi, brzo se zagrijava i ravnomjerno grije što je važno za lagano klizanje pramenova kose.
 • Turmalinski uvijač štiti kosu od isušivanja, sprječava friz efekt i dodaje joj sjaj. Turmalin, poput titanija, sprječava prekomjerno elektriziranje kose.
 • Širina valjka utječe na veličinu kovrče. Uvijač za velike valove preferirat će dugokose. U notino.hr ponudi pronaći ćete i uvijače za kratku kosu, koji neće stvoriti pretjerano velike kovrče.
 • Regulacija topline jedna je od najvažnijih funkcija. Toplina prilikom oblikovanja treba odgovarati tipu kose, stupnju oštećenja i željenom rezultatu. Tankoj kosi dovoljna je temperatura do 130°C, dok je za gustu i neposlušnu kosu potrebna toplina oko 190°C.
 • Dovoljna duljina kabela omogućuje ugodno oblikovanje kose čak i kad je utičnica daleko od zrcala.
 • Zahvaljujući automatskom gašenju ne morate brinuti o gašenju uvijača kada se žurite.
 • Hladni vrh napravljen od drugog materijala štiti vas od opeklina prstiju i pojednostavljuje rukovanje uvijačem.

Kako koristiti uvijač za kosu?

Ne zaboravite zaštititi kosu prije toplinskog oblikovanja. Kosu podijelite na pramenove prema tome koliko široke lokne želite imati. Idealno je krenuti od donjeg dijela kose prema gornjem, koji ćete pričvrstiti ukosnicama ili gumicom za kosu.

Ako oblikujete kosu s uvijačem s hvataljkama ili u obliku štapa, uhvatite pramen i namotajte ga u smjeru od glave. Smjer uvijanja kose utjecat će na izgled kovrči, zato uvijek idite u jednom smjeru. Nakon što se pramen kratko držali, odmotajte ga.

S automatskim uvijačem za kosu imate manje brige. Umetnite pramen u uvijač i on će ga automatski namotati u keramičku komoru. Uvijača držite zatvorenim i pustite ga nakon što čujete signal.

Ako volite pegle za kosu, onda ćete se zaljubit i u uvijač za trostruke kovrče. Pramen kose namotajte oko uvijača, pritisnite i držite kako bi toplina djelovala. Nakon nekog vremena, otvorite uvijač i pustite kosu te prijeđite na novi pramen.

Kako nakovrčati kosu bez uvijača?

Još uvijek niste odabrali najbolji uvijač za kosu? Kosu oblikujte s nekim od pomagala koje imate u kupaonici:

 • Sušilo za kosu i okrugla četka čine čuda! Sušite pramen po pramen, a istovremeno ga omotajte oko okrugle četke kako bi stvorili prirodne valove i frizuru punu volumena.
 • Samostalni uvijači za kosu, odnosno vikleri, su klasika koju su poznavale još i naše bake. Kreirat će frizuru koja će vas oduševiti! Isprobajte i silikonske uvijače za kosu, spiralne uvijače za kosu, vruće uvijače za kosu ili električne uvijače za kosu.
 • Pegla za kosu može učiniti čuda. Osim ravnanja kose, s njom možete stvoriti različite valove i kovrče, dovoljno je samo malo vježbe.
 • Slani sprej za kosu stvorit će „beach waves“ bez potrebe dodatnog oblikovanja kose. Dovoljno je nasprejati kosu, „zgužvati“ je i ostaviti da se osuši.

Na koji način ćete oblikovati svoju kosu?