Lakovi za nokte

Najprodavaniji

Pokažite svoje nokte! Najbolji lak za nokte je onaj koji pristaje vašoj osobnosti, ali boju ne morate birati samo prema svojoj osobnosti, već i prema raspoloženju ili godišnjim dobima.

Svjetlucavi lak za nokte idealan je za zabave, neonski za ljetne dane okupane suncem, a francuska manikura savršena je za posao. Izaberite među desecima nijansi i vrsta lakova za nokte i ne zaboravite na pribor za modeliranje noktiju i kvalitetnu njegu noktiju.

Gel lak za nokte

Tražite dugotrajni lak za nokte i maštate o visokom sjaju i jednostavnom nanošenju? Onda je gel lak za nokte kao stvoren za vas. Gel lakovi se brzo suše, postojani su do tri tjedna i otporni na grebanje. Možete birati između dviju vrsta gel lakova:

  • UV gelovi za nokte: UV gel lak za nokte se stvrdne pod UV lampom. Nanosi se nakon baznog laka (eng. „base coat”), prije završnog sloja nadlaka za nokte (eng. „top coat”).
  • Gel lakovi bez lampe: Nokte možete lakirati i bez UV lampe. Lak se brzo suši, dugotrajno je postojan, a skidanje je vrlo jednostavno.

Učvršćujući lakovi za nokte

Nokti su vam krhki, lomljivi i listaju se? Ni vama lakiranje noktiju nije zabranjeno, dovoljno je posegnuti za učvršćujućim lakom za nokte. Savršeno hrani i regenerira nokte te im pruža zdrav i njegovan izgled. Učvršćujući lak za nokte možete upotrijebiti i kao podlogu za lak za nokte u boji.

Što o vama govori vaša omiljena boja laka za nokte?

Volite li više jarke boje, bezbojne lakove ili metalik odsjaj? Boja puno govori o vašoj osobnosti:

  • Bijeli lak za nokte nije samo za francusku manikuru. Bijeli nokti simbol su plemenite osobnosti, savršeni su za vjenčanja i pristaju preplanuloj koži.
  • Mnogi ljudi ga povezuju s tugom, no crni lak za nokte simbolizira puno više. Kaže se da crni lak nose umjetničke duše i buntovnice.
  • Crni lak za nokte nose strastvene i samouvjerene žene, a ružičasti lak je kao stvoren za sanjare i romantične duše.
  • Plavi ili ljubičasti lak za nokte je kao stvoren za odvažne, organizirane i poduzetne žene koje žele biti viđene.
  • Neizostavan je i žuti lak za nokte, koji je kao stvoren za optimistične i prijateljski raspoložene žene sa smislom za humor i željom za eksperimentiranjem.

Ako maštate o nesvakidašnjim noktima, isprobajte mat lak za nokte, izaberite izražajnije nijanse ili na svaki nokat nanesite lak u drugoj boji. Nemate dovoljno vremena? Isprobajte brzosušeći lak za nokte, zahvaljujući kojem ćete znatno skratiti vrijeme lakiranja noktiju.

Mogućnosti je bezbroj, ali na notino.hr uvijek možete pronaći kvalitetne lakove za nokte i setove lakova za nokte profesionalnih brandova OPI, Semilac Paris ili Essie!