Manikura i rašpice za nokte

Najprodavaniji

Napravite kvalitetnu manikuru kod kuće i pohvalite se savršeno oblikovanim noktima! Bilo da tražite set za manikuru i pedikuru ili vam nedostaje samo rašpica za nokte, odstranjivač kožice oko noktiju, blok za poliranje noktiju ili škarice i grickalice za nokte, u širokoj ponudi na notino.hr za manikuru kod kuće sigurno ćete pronaći sve za lijepe ruke i nokte.

Što se sve nalazi u setu za manikuru?

Kvalitetna rašpica za nokte pomoći će vam da u samo nekoliko trenutaka savršeno oblikujete nokte. Izaberite onu koja će vam najbolje olakšati posao:

  • Staklena rašpica za nokte ne uzrokuje listanje i ima dug vijek trajanja.
  • Metalna i kartonska rašpica za nokte oblikovat će nokte prema vašim željama, no troše se prilično brzo. Dobro su rješenje ukoliko često gubite rašpice.

Škarice za nokte pomažu održavati idealnu duljinu i oblik noktiju. Za veću učinkovitost, nokte prije rezanja namočite u vodi.

Grickalice za nokte koriste se za rezanje noktiju, ponajprije onih tvrđih. Stoga su neophodan dio svakog seta za manikuru i pedikuru.

Odstranjivač kožice oko noktiju brzo i precizno pogurava neželjenu kožicu oko noktiju.

Blok za poliranje noktiju izgladit će nokte do savršenstva. Ne služi za brušenje, već za zaglađivanje površine nokta i njegovo poliranje. Nokti će time dobiti prirodan sjaj i bez nanošenja laka za nokte. 

Kako napraviti manikuru kod kuće?

Ako se pripremate za uređivanje noktiju, pozorno slušajte! Donosimo vam nekoliko savjeta za uživanje u manikuri kod kuće uz postizanje sjajnih rezultata.

  • Sredstvom za skidanje laka s noktiju uklonite svu nečistoću i ostatke laka za nokte.
  • Skratite nokte pomoću škarica ili grickalica za nokte.
  • Rašpica za nokte pomoći će vam u oblikovanju noktiju.
  • Uklonite neželjenu kožicu oko noktiju. Isprobajte odstranjivač kožice oko noktiju ili škarice za kožicu oko noktiju.
  • Manikuru završite savršeno nanesenim lakom za nokte. Hoćete li izabrati decentnu francusku manikuru ili ćete se odvažiti i dati priliku zaigranim bojama?

Oblikujte nokte kod kuće kao u salonu. To će vam sigurno poći za rukom s kvalitetnim setom za manikuru, grickalicom za nokte i staklenom rašpicom.